Dirkx cadeau & woondecoraties ❆ Kerstwinkel

Afgelopen weekend liep ik door de altijd bruisende Witte de Withstraat toen mijn oog viel op gezellige kerstverlichting. Het bleek een heuse kerstwinkel te zijn, middenin de levendige straat op een Indian Summer avond. Nieuwsgierig keek ik in de etalage: talloze kerstbomen, gezellige verlichting en de door mij begeerde notenkrakers in overvloed. Het lijkt wel kerst! 

Notenkrakers op wacht bij de mooiste kerstwinkel van Rotterdam#kermis #kerst #notenkrakers #notenkraker #wonen…

Gepostet von Dirkx Cadeaux en Woondecoraties am Freitag, 13. Oktober 2017

Dirkx cadeau & woondecoraties blijkt een permanente winkel te zijn die de laatste drie maanden van het jaar ondergedompeld wordt tot “Santa’s most enchanting Christmas Store”. Het geheel is een beetje kitscherig maar laten we wel wezen: als je het doet, doe het dan goed!

Ik duik binnenkort Rotjeknor maar weer in om alles in levenden lijve en bij daglicht te aanschouwen. Zo leuk om weer een kerstwinkel aan mijn winkellijst toe te voegen!

Dirkx cadeau & woondecoraties

Openingstijden: Maandag 13:00 – 17:30 uur, dinsdag t/m vrijdag 10:00 – 17:30 uur, zaterdag 11:00 – 17:00 uur, zondag 13:00 – 17:00 uur
Adres: Witte de Withstraat 23A

Liefs, José

Foto: Dirkx Cadeau & Woondecoraties

Author: José

Veel mensen kijken reikhalzend uit naar de eerste tekenen van de lente en de warme zonnestralen van de zomer, maar wanneer de blaadjes beginnen te vallen begint mijn hartje sneller te kloppen! Ik ben namelijk dol op de donkere dagen! Want winter betekent één en al feestpret (Sint Maarten, Sinterklaas, kerst èn Oud & Nieuw) en de kans om ein-de-lijk te schaatsen. Het enige dat ik maar wens, is Let it Snow!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *