De Søstrene Grene kerstcollectie 2023 is perfect voor een gezellige kerst

Sostrene Grene kerst 2023 - keramieken kersthuisjes en kerstbomen

Wow, wat heeft Søstrene Grene een mooie kerstcollectie! Ja ik val met de deur in huis, want ik ben ontzettend jaloers op deze collectie. Het is precies waar ik met kerst behoefte aan heb: een vleugje nostalgie, traditie met de knusheid die Scandinaviërs tot in de puntjes beheersen. En geen wonder, want een vleugje hygge is daar broodnodig in de donkere dagen.

Ken je Søstrene Grene nog niet? In het kort is dit een hebberigmakende winkel uit Denemarken. Wat ik niet wist, is dat het echt is begonnen als een familiebedrijf. Mede-oprichter Inger Grene liet zich inspireren door haar twee tantes voor de creatie van de ‘zussen’  Anna en Clara, de hoofdpersonen in de verhalende stijl van de winkelformule. En die past wat mij betreft perfect bij de kneuterigheid van kerst!

Lees verder onder de foto’s >

Sostrene Grene kerst 2023 - papieren uitvouwbare kerstbomen

Sostrene Grene kerst 2023 - stoffen kerstornamenten

Sostrene Grene kerst 2023 - woonkamer boekenkast guirlande

Het aanbod is enorm, van kerstboomdecoratie tot inpakmaterialen en van kaarsen tot servetten. Heel bijzonder zijn de kabouterdeurtjes en accessoires. Ik weet niet zo goed wat je ermee kan doen maar gelukkig weet kerstie Saskia van Christmaholic er wel raad mee!

Hieronder zie je nog een aantal sfeerbeelden van de Søstrene Grene kerstcollectie voor 2023.

Lees verder onder de foto’s >

Sostrene Grene kerst 2023 - tafelgarnering

Sostrene Grene kerst 2023 - keramieken kersthuisjes en kerstbomen

Sostrene Grene kerst 2023 - kerststerren guirlande

Sostrene Grene kerst 2023 - kaars kerstboomornament

Sostrene Grene kerst 2023 - kerstengeltjes

Check vooral ook Søstrene Grene op Instagram, want daarop vind je leuke DIY’s om je echt in de kerfstsfeer te krijgen. Ook leuk om met anderen – je bestie of (pete)kind – te doen! De kerstproducten van Søstrene Grene zijn nu volop te koop in de winkels en online.

Wat vind jij van deze kerstcollectie? Ik word er in ieder geval helemaal warm and fuzzy van!

Liefs, José

Foto’s: Søstrene Grene

Author: José

Veel mensen kijken reikhalzend uit naar de eerste tekenen van de lente en de warme zonnestralen van de zomer, maar wanneer de blaadjes beginnen te vallen begint mijn hartje sneller te kloppen! Ik ben namelijk dol op de donkere dagen! Want winter betekent één en al feestpret (Sint Maarten, Sinterklaas, kerst èn Oud & Nieuw) en de kans om ein-de-lijk te schaatsen. Het enige dat ik maar wens, is Let it Snow!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *