Kerstwinkel in Dordrecht: The Christmas Store

Het is oktober en dat is goed nieuws! De winkels beginnen namelijk langzaamaan kerst-ready te worden en ik word er blij van. En zo ontdekte ik tijdens mijn werk een heuse kerstwinkel, middenin Dordrecht, met de naam The Christmas Store. Héúl toepasselijk. Echt gaaf, maar ik verwijs je daarvoor door naar het artikel dat ik erover schreef

Wel kan ik je alvast een voorproefje geven met de foto die op Facebook verscheen. Wat je ziet, is wat mij betreft echt een stijlvol assortiment. Super leuk met de Kerstmarkt Dordrecht in het vizier!

Volg de levensgrote kerstmannen en je komt het kerstwalhalla van Jos tegen.

Gepostet von Indebuurt Dordrecht am Donnerstag, 4. Oktober 2018

The Christmas Store
Voorstraat 280
Dordrecht

Liefs, José

Header foto: Stockfoto

Author: José

Veel mensen kijken reikhalzend uit naar de eerste tekenen van de lente en de warme zonnestralen van de zomer, maar wanneer de blaadjes beginnen te vallen begint mijn hartje sneller te kloppen! Ik ben namelijk dol op de donkere dagen! Want winter betekent één en al feestpret (Sint Maarten, Sinterklaas, kerst èn Oud & Nieuw) en de kans om ein-de-lijk te schaatsen. Het enige dat ik maar wens, is Let it Snow!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *