Allerhande Kerstfestival ❆ Kerstmarkt

Allerhande Kerstfestival 2017 - Let it snow

Kerst en lekker eten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Niet voor niets is het kerstdiner voor velen het hoogtepunt van de feestdagen. Om je te inspireren organiseert Albert Heijn en haar kooktijdschrift Allerhande dit jaar van 8 tot en met 10 december de derde editie van het Allerhande Kerstfestival. Het centraal gelegen en magische Spoorwegmuseum in Utrecht is in de maand december omgetoverd tot een waar sprookje. 

Doe inspiratie op aan de hand van kookdemonstraties, workshops en foodstands. Onder andere bakker en patissier Robèrt van Beckhoven en wijnkenner Harold Hamersma geven jou de laatste ins & outs voor het kerstdiner. Bezoek het extra grote winterbbq-plein, stel jouw foodkennis op de proef tijdens de Allerhande-quiz en maak een rondje maken in het reuzenrad met het beste uitzicht hebt op meer dan 200 versierde kerstbomen en 100.000 kerstlichtjes.

Ben je benieuwd hoe dat er allemaal uit ziet? Check dan even deze aftermovie van vorig jaar:

Allerhande Kerstfestival

Datum: 8 t/m 10 december
Openingstijden: 10:00 – 20:00 uur
Locatie: Spoorwegmuseum Utrecht, Maliebaanstation 16, 3581 XW Utrecht

Waar haal jij inspiratie op voor het kerstdiner?

Liefs, José

Foto: Allerhande Kerstfestival

Author: José

Veel mensen kijken reikhalzend uit naar de eerste tekenen van de lente en de warme zonnestralen van de zomer, maar wanneer de blaadjes beginnen te vallen begint mijn hartje sneller te kloppen! Ik ben namelijk dol op de donkere dagen! Want winter betekent één en al feestpret (Sint Maarten, Sinterklaas, kerst èn Oud & Nieuw) en de kans om ein-de-lijk te schaatsen. Het enige dat ik maar wens, is Let it Snow!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *