LandIDEE kerst: kerstmagazine light

LandIDEE Kerst - Kerst magazine - Let it snow

Nou ben ik een kerstgek. Dol op kerst, dat ben ik. Maar om nou te zeggen dat ik kerst eet, slaap en adem? Nee. Dus toen ik de LandIDEE Kerstspecial tegen kwam was ik een beetje sceptisch. Kan zo’n themanummer mij van kaft tot kaft boeien? Komt kerst straks niet mijn oren uit? Ik kan jullie alvast geruststellen: nee en nee. 

LandIDEE kerst is zo’n heerlijke mix van interieurinspiratie (heerlijk landelijk, niet over the top), recepten (die het wel de gehele koude periode goed doen), DIY’s, evenementen en andere uitjes. Precies genoeg zo op een dag dat we de autoruiten al moeten krabben. Ook erg leuk is het dat er hier en daar wat wordt verteld over de kersttradities. Wie weet er nou wat er zit achter de aloude kerstgans en peperkoek?

Voor mij is dit echt een bewaarexemplaar om volgend jaar, met de kerstornamenten, van zolder te halen. Wat jammer alleen dat er dit jaar niet nog een editie uitkomt! Maar de editie van vorig jaar is online gelukkig nog te koop. En de reguliere december/januari-editie van LandIDEE heeft ook nog heerlijke kerstige onderwerpen zoals kerstmenu’s, DIY kerstdecoratie uit het bos en een heerlijke winterwandeling.

Ik ben in ieder geval helemaal geïnspireerd! Waar haal jij jouw kerstinspiratie vandaan?

Liefs, José

Author: José

Veel mensen kijken reikhalzend uit naar de eerste tekenen van de lente en de warme zonnestralen van de zomer, maar wanneer de blaadjes beginnen te vallen begint mijn hartje sneller te kloppen! Ik ben namelijk dol op de donkere dagen! Want winter betekent één en al feestpret (Sint Maarten, Sinterklaas, kerst èn Oud & Nieuw) en de kans om ein-de-lijk te schaatsen. Het enige dat ik maar wens, is Let it Snow!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *