Christmas Palace Amsterdam ❆ Kerstwinkel

Christmas Palace kerstwinkel Amsterdam - Let it Snow

Vroegâh, toen ik nog op steenworp afstand van hartje Amsterdam woonde, struinde ik graag door “de stad”. Ik trapte even flink door, voelde de wind door mijn haren waaien op het ij en struinde door het centrum van Amsterdam. Wat een heerlijkheid was dat (en wat mis ik dat toch een beetje)! Al wandelend kwam ik soms erg leuke dingen tegen, zoals de rust van het Begijnhof naast de drukte van de Kalverstraat, de vele vintagewinkeltjes in de 9 straatjes en Aziatische spulletjes in de Damstraat, maar soms ontdekte ik ook wat grappige dingen. Want wie wist dat het altijd kerst was in de Amsterdamse grachten? 

Christmas Palace kerstwinkel Amsterdam - Let it Snow

Op de bloemenmarkt, waar eigenlijk elke toerist heen gaat voor de obligatoire tulpenbollen en souvenirprullen, vind je namelijk Christmas Palace. Het is niet een grote winkel maar hij zit wel volgestopt (ook met Delfts blauw en Sinstspul). Let op, op de website ontkom je niet aan kerstmuziek!

Christmas Palace
Singel 508-510
1017 AX Amsterdam

Shop ze!

Liefs, José

Foto: Olivier Bruchez

Author: José

Veel mensen kijken reikhalzend uit naar de eerste tekenen van de lente en de warme zonnestralen van de zomer, maar wanneer de blaadjes beginnen te vallen begint mijn hartje sneller te kloppen! Ik ben namelijk dol op de donkere dagen! Want winter betekent één en al feestpret (Sint Maarten, Sinterklaas, kerst èn Oud & Nieuw) en de kans om ein-de-lijk te schaatsen. Het enige dat ik maar wens, is Let it Snow!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *