Genoeg Winterpret op de kerstmarkt in Brussel

kerstmarkt Brussel 2020 coronavirus

Brussel is de ideale kerstmarktbestemming als je lekker van deur tot deur met het OV wilt reizen. Doordat het in Franstalig België ligt, krijg je wel echt dat vakantiegevoel, maar het voelt niet zo vreemd aan. Ook is dit echt een kerstmarkt voor jong en oud. Er is zoveel te doen! Niet alleen shop je er jouw kerstdecoratie (zij het soms de wat minder kerst-gerelateerde items), ook eet je heerlijke crêpes au chocolat, maak je een ritje in het reuzenrad, één van de twee carrousels of op de ijsbaan of verwonder je je over de mooie kerken en het Ice Monster. 

Winterpret Brussel kerstmarkt

En als je er toch bent: ga dan zeker niet voor het donker weg! ‘s Avonds is de Grote Markt namelijk erg mooi verlicht en is er een heuze kerstshow! De hele stad is mooi verlicht en op 14 december kom je echt in de ultieme kerstfeer dankzij de parade. Ik zou zeggen: doen!

Meer info: Winterpret Brussel

Liefs, José

Author: José

Veel mensen kijken reikhalzend uit naar de eerste tekenen van de lente en de warme zonnestralen van de zomer, maar wanneer de blaadjes beginnen te vallen begint mijn hartje sneller te kloppen! Ik ben namelijk dol op de donkere dagen! Want winter betekent één en al feestpret (Sint Maarten, Sinterklaas, kerst èn Oud & Nieuw) en de kans om ein-de-lijk te schaatsen. Het enige dat ik maar wens, is Let it Snow!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *