Jeej: de kerstbomenverkoop is gestart!

Kerstboom zelf omzagen foto - Let it Snow

Al hoewel de goede Sint zijn verjaardag nog niet gevierd heeft, kun je vanaf vandaag een echte kerstboom kopen! Zo kun je bij alle grote bouwmarkten zoals Gamma en tuincentra zoals Intratuin terecht voor een heuse denneboom. Maar het leuke is dat er ook ludieke acties rondom de kerstboomverkoop zijn. 

Ikea: kerstboom voor 1 piek!

Mallory Dash via Flickr 2

Zo organiseert Ikea elk jaar een kerstboomverkoop waarbij je eigenlijk maar 1 euro betaalt. De overige 19 euro die je neertelt krijg je terug in kadobonnen die je kunt inwisselen van 5 t/m 31 januari. Misschien leuk om zo alvast kerstversiering voor volgend jaar te halen!. Ook ondersteun je hiermee Natuurmonumenten, dat de totale opbrengst besteed aan het onderhoud en herstel van 12 lokale natuurprojecten door heel Nederland.

Natuurmonumenten: Do It Yourself!

Mallory Dash via Flickr

En nu we het toch over Natuurmonumenten hebben… Natuurmonumenten zelf pakt het anders aan: op 6 december mag je zelf met een zaag of bijl aan de slag in de Hollandse Bossen. De prijs van een zelfgezaagde boom verschilt per hoogte. Voor een grote boom betaal je maximaal € 15,-, terwijl je al een miniboompje in huis haalt vanaf € 5,-. Helaas moet je hiervoor wel afrijzen naar het grensgebied. De verkoop is namelijk in Baarle-Nassau.

Hoe ga jij jouw kerstboom optuigen?

Liefs, José

Foto’s: Mallory Dash

Author: José

Veel mensen kijken reikhalzend uit naar de eerste tekenen van de lente en de warme zonnestralen van de zomer, maar wanneer de blaadjes beginnen te vallen begint mijn hartje sneller te kloppen! Ik ben namelijk dol op de donkere dagen! Want winter betekent één en al feestpret (Sint Maarten, Sinterklaas, kerst èn Oud & Nieuw) en de kans om ein-de-lijk te schaatsen. Het enige dat ik maar wens, is Let it Snow!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *