Het hele jaar door kerst in de Kerstwinkel Antwerpen

Kerstwinkel Antwerpen

Tijdens een spontaan tripje naar Antwerpen kwam ik, op wat wel een zomerse dag leek, middenin de oude stad een kerstige winkel tegen. Natuurlijk moest ik daar een foto van maken! Ik ben er niet binnen geweest dus ik weet niet precies wat voor winkel het is, maar ik denk dat het een cadeauwinkel is die ook kerstspullen koopt. Altijd handig dus! 

Kerstwinkel Antwerpen Groenplaats

Geschenken – Kerst – Decoratie
Groenplaats
Antwerpen

Ik hoor graag van mensen die er zelf geweest zijn!

Liefs, José

Author: José

Veel mensen kijken reikhalzend uit naar de eerste tekenen van de lente en de warme zonnestralen van de zomer, maar wanneer de blaadjes beginnen te vallen begint mijn hartje sneller te kloppen! Ik ben namelijk dol op de donkere dagen! Want winter betekent één en al feestpret (Sint Maarten, Sinterklaas, kerst èn Oud & Nieuw) en de kans om ein-de-lijk te schaatsen. Het enige dat ik maar wens, is Let it Snow!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *