Hij is er weer hoor: de LandIDEE kerstspecial 2018

LandIDEE Kerst special van 2018 - Let it snow

Het is november en dat betekent dat Nederland zich langzaamaan klaar maakt voor de kerst. Terwijl ik dit typ hebben we volgens mij de warmste oktobermaand ooit achter de rug en geniet ik eindelijk van wat kou. Komt het mooi uit dat LandIDEE Kerst weer in de winkels ligt! 

Vorig jaar leerde ik het magazine kennen, en ik was sceptisch. Maar even bladeren door het kersttijdschrift stelde me gerust: je bent niet meteen kerstmoe en door de veelzijdigheid kun je het na een maandje gewoon weer pakken. Je begrijpt: ik was fan en dus ontzettend blij toen ik de special van het landelijke tijdschrift in de schappen zag liggen.

Dit artikel gaat verder onder de foto.

LandIDEE Kerstspecial 2018 - Let it snow

De cover verrast me enorm. Geen groen en rood, geen goud of zilver, maar een wat “donkerdere” en mysterieuze kerst. Bijna gotisch. Nou, dat betekent niet dat deze kersteditie alleen maar voor gothics is hoor! Maar het laat wel zien dat het magazine, naar mijn idee, voor een brede doelgroep is.

Want een kerstdiner met groenten in de hoofdrol is volgens mij helemaal van nu. En de DIY’s met bijvoorbeeld vintage kerstornamenten spreken mij ontzettend veel aan. Verwacht van LandIDEE zeker ook de traditionele kerstonderdelen zoals koekjes, de geschiedenis van konijn tijdens het kerstdiner (hallo Flappie!) en een leuk artikel over je eigen kerstboom hakken!

Dit artikel gaat verder onder de foto.

LandIDEE Kerst special 2018 - Let it snow

Kun je niet wachten, of wil je voor jezelf beslissen of LandIDEE wat voor je is? Neem dan zeker een kijkje in dit previewexemplaar!

Heb je geen zin om de deur uit te gaan, dan bestel je hem makkelijk via de webshop. Komt er nog wel €0,97 aan verzendkosten bij. Kun je gelijk ook oudere edities bestellen. Wil je dat eurootje liever sparen voor andere kerstplannen, ga dan gewoon even langs je dichtbij zijnde tijdschriftenwinkel en haal de LandIDEE Kerstspecial voor €5,95.

Liefs, José

Author: José

Veel mensen kijken reikhalzend uit naar de eerste tekenen van de lente en de warme zonnestralen van de zomer, maar wanneer de blaadjes beginnen te vallen begint mijn hartje sneller te kloppen! Ik ben namelijk dol op de donkere dagen! Want winter betekent één en al feestpret (Sint Maarten, Sinterklaas, kerst èn Oud & Nieuw) en de kans om ein-de-lijk te schaatsen. Het enige dat ik maar wens, is Let it Snow!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *