Gaat dat zien: vanavond Turn on the lights bij De Bijenkorf

De Bijenkorf Amsterdam Damplein - Turn on the light 2018 - Let it snow

Winkelen in de feestperiode voelt net wat leuker als de winkelstraten en winkels mooi versierd zijn. Grote warenhuizen zoals de Bijenkorf snappen dat maar al te goed. Daarom maakt het luxeparadijs er een waar feestje van en ze nodigen jou uit. 

Kun of wil je niet naar Amsterdam reizen, dan is er geen probleem. Vanaf 19.00 uur kijk je het namelijk allemaal mee via de livestream. Turn on the Lights noemen ze het evenement dat al weer voor de elfde keer georganiseerd wordt, en ik kan me alleen maar voorstellen hoe feestelijk dat er uit ziet! Hopelijk net zo mooi als vorig jaar. Toen werkten namelijk onder andere Ernst Daniël Smit, Giovanca en ZO! Gospel Choir mee.

Het artikel gaat verder onder de video.

Fun facts:

  • Vorig jaar is de livestream van Turn on the Lights ruim 140.000 keer bekeken.
  • Het visual team op het hoofdkantoor van de Bijenkorf heeft een jaar gewerkt aan het concept voor het feestseizoen. Van de tekentafel tot de onthulling.
  • Tijdens het feestseizoen wordt er 214.000 meter inpakpapier gebruikt.
  • In alle winkels van de Bijenkorf zijn er in totaal 9 inpakbalies.
  • Er zijn 1500 kerstbomen in de winkels.

Waar doe jij je kerstinkopen?

Liefs, José

Foto: Wikimedia

Author: José

Veel mensen kijken reikhalzend uit naar de eerste tekenen van de lente en de warme zonnestralen van de zomer, maar wanneer de blaadjes beginnen te vallen begint mijn hartje sneller te kloppen! Ik ben namelijk dol op de donkere dagen! Want winter betekent één en al feestpret (Sint Maarten, Sinterklaas, kerst èn Oud & Nieuw) en de kans om ein-de-lijk te schaatsen. Het enige dat ik maar wens, is Let it Snow!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *