It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas ❆ Vlogmas #3

Vlogmas #3 It's Beginning To Look A Lot Like Christmas - Let it snow

Kun je het je voorstellen? Het is al weer bijna kerst! Elke keer als ik kijk in mijn agenda schrik ik me een ongeluk. En nu wordt het dan echt aftellen. Ondanks dat ik super bezig ben met kerstdingen voelt het voor mij nog niet alsof het bijna kerst is. Wat een zwart gat zal ik straks hebben you guys! Enniewees… Gelukkig hebben we nog twee vlogmasses te gaan, waarvan je er eentje nu kan kijken: 

Hoe bereid jij je voor op kerst?

Liefs, José

Author: José

Veel mensen kijken reikhalzend uit naar de eerste tekenen van de lente en de warme zonnestralen van de zomer, maar wanneer de blaadjes beginnen te vallen begint mijn hartje sneller te kloppen! Ik ben namelijk dol op de donkere dagen! Want winter betekent één en al feestpret (Sint Maarten, Sinterklaas, kerst èn Oud & Nieuw) en de kans om ein-de-lijk te schaatsen. Het enige dat ik maar wens, is Let it Snow!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *