Laat het kerstseizoen maar beginnen! [video]

Let it Snow kerstshoplog 2021

It’s beginning to look a lot like… Autumn! Hallo kersties, de blaadjes beginnen zo prachtig te verkleuren en daardoor krijg ik al helemaal kerstkriebels. De afgelopen tijd verzamelde ik allemaal toffe kerstdingen en die deel ik graag met jullie. Niet omdat ik vind omdat je je suf moet shoppen, maar omdat ik weet dat jullie daar ook zo blij van worden!

Lees verder onder de video. >

Heb je niet helemaal opgelet, dan heb ik hier op een rij gezet wat ik heb gekocht met een linkje naar de bijbehorende webshops:

En, kijk jij al uit naar de kerst? Of ben je nog maar net gewend aan de herfst? Ik ben benieuwd hoe jij leeft met de seizoenen.

Liefs, José

Foto: LIS

Dit artikel bevat affiliate links. Dat betekent dat ik een kleine vergoeding krijg voor iets dat je bestelt. Voel je vooral niet verplicht; jou kost het niets extra’s, maar het zorgt ervoor dat ik Let it Snow draaiende kan houden. Win-win dus!

Author: José

Veel mensen kijken reikhalzend uit naar de eerste tekenen van de lente en de warme zonnestralen van de zomer, maar wanneer de blaadjes beginnen te vallen begint mijn hartje sneller te kloppen! Ik ben namelijk dol op de donkere dagen! Want winter betekent één en al feestpret (Sint Maarten, Sinterklaas, kerst èn Oud & Nieuw) en de kans om ein-de-lijk te schaatsen. Het enige dat ik maar wens, is Let it Snow!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *