Käthe Wohlfart Brugge ❆ Kerstwinkel

Brugge lijkt wel de kerststad van de BeNeLux! Want niet alleen heb je daar De Witte Pelikaan, maar ook twee (!) vestigingen van de Duitse kerstwinkel Käthe Wohlfart. Ik ken deze firma al wel van hun overdekte stalletjes op de Duitse kerstmarkten, maar ik wist niet dat ze ook permanente winkels hadden. Toen ik het Stevinsplein namelijk overgestoken was, kwam ik opeens langs en kerstetalage. Het bleek een pand van de kerstfirma Käthe Wohlfart te zijn! 

Käthe Wohlfart Brugge Breidelstraat

En nu zie ik op internet dat er nòg een vestiging in Brugge zit, en wel op het Walplein. Dat betekent dat het bijna onmogelijk is om niet de perfecte kerstversiering te vinden. Ik zou zeggen: trek je wandelschoenen aan en neem een goedgevulde portemonnee mee!

Käthe Wohlfart Brugge Walplein

Käthe Wohlfart
Breidelstraat 4 & Walplein 12
8000 Brugge

Shop ’till you drop!

Liefs, José

Author: José

Veel mensen kijken reikhalzend uit naar de eerste tekenen van de lente en de warme zonnestralen van de zomer, maar wanneer de blaadjes beginnen te vallen begint mijn hartje sneller te kloppen! Ik ben namelijk dol op de donkere dagen! Want winter betekent één en al feestpret (Sint Maarten, Sinterklaas, kerst èn Oud & Nieuw) en de kans om ein-de-lijk te schaatsen. Het enige dat ik maar wens, is Let it Snow!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *