Winter Station ❆ Kerstmarkt

Het Spoorwegmuseum Winter Station - Let it Snow

Het Allerhande Kerstfestival is nog maar net achter de rug maar het Spoorwegmuseum maakt zich al weer klaar voor het volgende kerstevent: Winter Station. Heb je altijd al willen schaatsen tussen de treinstellen, in een museum? Dan is dit het evenement voor jou. 

Winterstation kerstmarkt - Het Spoorwegmuseum Utrecht - Let it snow

Het gehele Spoorwegmuseum is vanaf het weekend voor kerst omgetoverd tot een winters sprookje. Ga terug in de tijd met een rondje in het antieke carrousel. Luister naar live muziek. Geniet van winterse versnaperingen op unieke locaties, zoals een draaimolenrestaurant of een restauratierijtuig. Laat de kinderen hun gang gaan bij de kinderactiviteiten. En warm op bij één van de kampvuurtjes.

Wil je jouw schaats skills nog even aanscherpen? (ik weet dat ik nog geen meter vooruit zou komen dankzij de laffe winters die we achter de rug hebben) De ijsbaan is al een week eerder geopend. Genoeg tijd dus om te oefenen!

Let trouwens niet op de datum die ze noemen in het filmpje hierboven: Winter Station opent al op 23 december haar deuren.

Winter Station

Datum: 23 december t/m 7 januari
Openingstijden: 23 t/m 26 & 31 december 10:00 – 17:00 uur, de andere data 10:00 – 19:00 uur
Locatie: Spoorwegmuseum Utrecht, Maliebaanstation 16, 3581 XW Utrecht

Wanneer heb jij voor het laatst geschaatst?

Liefs, José

Foto’s: Flickr, Winter Station

Author: José

Veel mensen kijken reikhalzend uit naar de eerste tekenen van de lente en de warme zonnestralen van de zomer, maar wanneer de blaadjes beginnen te vallen begint mijn hartje sneller te kloppen! Ik ben namelijk dol op de donkere dagen! Want winter betekent één en al feestpret (Sint Maarten, Sinterklaas, kerst èn Oud & Nieuw) en de kans om ein-de-lijk te schaatsen. Het enige dat ik maar wens, is Let it Snow!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *