4 x dit wil je zeker zien als je in Londen bent tijdens de kerstperiode

kerstmarkt london corona 2020

Kersthoofdstad Londen is maar een treinritje, boottochtje of vliegreisje van ons vandaan. Maar wat moet je allemaal bekijken als je in Londen bent? Nou, ik tip je mijn vier favoriete kerstactiviteiten in Londen. 

Neem een kijkje langs de etalages

Dan waan je je echt in een kerstsprookje. De grote warenhuizen doen hun uiterste best om een feestje te maken van hun etalages. Een paar jaar geleden spotte ik een reusachtig roodborstje bij Anthropologie en een grote muziekdoos met levensgrote ballerina bij Harrods.

https://giphy.com/gifs/christmas-ballerina-harrods-NQhCNdkXDWvgCn2NNt

Doe je culinaire inkopen op Borough Market

Voor de Markthal in Rotterdam was er in Londen de Borough Market. Een voedingsmarkt onder een treinviaduct waar je allerlei eten kan vinden. Doe er ook zeker wat inkopen voor je kerstdiner of hapjes tijdens kerstavond.

Borough Market - London Christmas Market - Let it snow

Bezoek Fortnum & Mason bij Somerset House

Het prachtige gebouw in de wijk Westminister is elk jaar gastheer van een pop-upwinkel van warenhuis Fortnum & Mason. Ideaal voor het doen van wat kerstinkopen. Ook kun je heerlijk schaatsen in het magische decor van het oude gebouw met een prachtige kerstboom.

Somerset House - Fortnum & Mason - IJsbaan kerst - Let it snow

En ga er helemaal vol voor bij Winter Wonderland

En uiteraard mag je de kerstmarkt niet missen. Winter Wonderland in Hyde Park is misschien wel het meest bekende tijdens de kerstperiode. Het is ook zeker leuk met kinderen, omdat er een grote kermis is. En voor even iets anders moet je Bavarian Village checken voor Duitsland in Londen.

Winter Wonderland - ijsbaan - Kerstmarkt Hyde Park - Let it snow

Krijg je geen genoeg van Kerst in Londen? Dat hoeft ook niet, dus lees vooral ook even dit fotoverslag van de kerstmarkt in Londen:

Kerst in Londen: Fotoverslag

Author: José

Veel mensen kijken reikhalzend uit naar de eerste tekenen van de lente en de warme zonnestralen van de zomer, maar wanneer de blaadjes beginnen te vallen begint mijn hartje sneller te kloppen! Ik ben namelijk dol op de donkere dagen! Want winter betekent één en al feestpret (Sint Maarten, Sinterklaas, kerst èn Oud & Nieuw) en de kans om ein-de-lijk te schaatsen. Het enige dat ik maar wens, is Let it Snow!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *