Sneak Preview van de HEMA kerst 2018 collectie

HEMA kerst 2018 sneak preview - Let it snow

Je hebt de eerste kruidnoten misschien al gespot in de supermarkten, maar ik spotte onlangs de eerste kerstartikelen bij HEMA. En niet zomaar kerstartikelen: adventskalenders. Mijn (moeder)hart ging er sneller van kloppen. Deze kalenders kun je namelijk zelf vullen. Super gaaf! 

Ik moest even zoeken in de webshop, maar uiteindelijk kon ik ze vinden. HEMA heeft momenteel dus twee adventskalenders in het assortiment. Allebei hebben ze 24 vakjes en zien ze er super uit.

HEMA adventskalender leeg - classy & gold - Let it snow

De eerste kalender heeft het thema Classy & Gold: feestelijk zwart-wit-goud. Heel volwassen dus. De kerst aftelkalender is zo’n 36 centimeter hoog en 30 centimeter breed. Een mooi formaat dus. Hij kost trouwens vier euro, dus afhankelijk van wat je erin doet is ‘ie lekker budgetvriendelijk of ietsjes minder.

HEMA adventskalender 3D leeg - roze & retro - Let it snow

De tweede adventskalender heeft het thema Roze & Retro: zo’n 23 centimeter hoog en 40 centimeter breed. Hij doet me een beetje retro aan en is versierd met pakhuizen en kerstboompjes. Helemaal goed voor dé feestmaand van het jaar. Met vijf euro kun je er een leuk schoencadeautje van maken als je dat wilt.

HEMA kerst 2018 cadeaudoosjes advent stickers - Let it snow

Ook leuk zijn de cadeaudoosjes, die zijn namelijk in de vorm van de grachtenpandjes. Qua styling passen ze dus perfect bij de Roze & Retro adventskalender. Al kun je de dingen prima mixen en matchen. Perfect passen bij de Classy & Gold adventskalenders zijn de stickers. In combinatie met de cadeauverpakkingen kun je hier ook een soort 3D-adventskalender maken. Do it yourself dus, of fill it yourself zoals HEMA het noemt.

Ben jij voorstander van adventskalenders, of vind je dat er wel genoeg cadeaumomentjes zijn in de feestmaand?

Liefs, José

Author: José

Veel mensen kijken reikhalzend uit naar de eerste tekenen van de lente en de warme zonnestralen van de zomer, maar wanneer de blaadjes beginnen te vallen begint mijn hartje sneller te kloppen! Ik ben namelijk dol op de donkere dagen! Want winter betekent één en al feestpret (Sint Maarten, Sinterklaas, kerst èn Oud & Nieuw) en de kans om ein-de-lijk te schaatsen. Het enige dat ik maar wens, is Let it Snow!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *