Groen wil je doen dit kerstseizoen!

Dille en Kamille kerst 2018 - Let it Snow

We mogen hier misschien dan wel nagenieten van een indian summer, maar de grote winkels beginnen langzaamaan steeds kerstiger te worden. En daarbij geven ze de mooiste beelden vrij die ik met jullie mag delen! 

Het wordt een natuurlijke kerst als het aan Dille & Kamille ligt. De woon- en lifestylewinkel gaat voor gedempte kleuren en ik ben er stiekem helemaal dol op. Het voelt heel nostalgisch en een beetje folkloristisch, niet in de laatste zin door de vilten kerstornamenten in zachte tinten. De witte stiksels doen me een beetje denken aan wat je in de kleuterklas maakte, maar dan wel van de meest geconcentreerde en ijverige vijfjarige.

Dille & Kamille kerst 2018 - kerstdecoraties kerstballen vilt kerstengel kerst - Let it snow


Ook voor inpakpapier kun je bij de kerstafdeling van Dille & Kamille terecht. Ze hebben het schattigste cadeaupapier met kleine kerstboompjes, hulst en allerlei kersttaferelen. En passend bij het inpakpapier zijn ook de cadeaulabels; als kleine kerstkaartjes voor tradionele kerstliefhebbers, maar ook lekker met een knipoog in de vorm van gingerbread men en wanten. Wat ik ontzettend leuk vind, is het washitape. Dat maakt cadeautjes dichtplakken extra leuk. En is mijn kerstcadeautje versierd met de vilten rozenbottel- en eucalyptustakken, dan kan het me – bijna – niet boeien wat erin zit.

Dille & Kamille kerst 2018 - Inpakpapier cadeaupapier kerst - Let it snow

Wat ik ook zo ontzettend tof vind, is dat ze bij D&K ook christmas crackers verkopen. En die passen precies bij de tafellopers en servetten uit de kerstcollectie. Zo maak je je tafel extra feestelijk.

Dille & Kamille kerst 2018 - gedekte eettafel christmas cracker kerst - Let it snow

Ik kan al niet wachten op die donkere namiddagen. Dan kunnen de kaarsjes namelijk aan! Ze hebben namelijk ook theelichthoudertjes die me doen denken aan Amsterdamse grachtenpandjes. Voel ik me weer een beetje thuis.

Dille & Kamille kerst 2018 - waxinelichtjeshouder grachtenpand kerst - Let it snow

Wat is jouw favoriete item uit de Dille & Kamille Kerstcollectie?

Liefs, José

Foto’s: Dille & Kamille

Author: José

Veel mensen kijken reikhalzend uit naar de eerste tekenen van de lente en de warme zonnestralen van de zomer, maar wanneer de blaadjes beginnen te vallen begint mijn hartje sneller te kloppen! Ik ben namelijk dol op de donkere dagen! Want winter betekent één en al feestpret (Sint Maarten, Sinterklaas, kerst èn Oud & Nieuw) en de kans om ein-de-lijk te schaatsen. Het enige dat ik maar wens, is Let it Snow!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *