Country & Christmas Fair ❆ Kerstmarkt

Country & Christmas Fair - Let it Snow

Duitsland heeft – zeer terecht – de naam als kerstland bij uitstek. Maar Nederland begint zich razendsnel te ontwikkelen als een goed alternatief voor thuisblijvers: Valkenburg is al sinds jaar en dag dé kerststad van Nederland en Dordrecht is ook aardig op weg. Maar wat centraler gelegen (in de provincie Utrecht) is Kasteel de Haar, het decor voor de Country & Christmas Fair die je van 21 t/m 26 november kunt bezoeken.

Country & Christmas Fair - Poffertjes - Let it snow

Jubileumeditie

En wat een decor. Want een kasteel is naar mijn idee toch de meest sprookjesachtige omgeving voor een kerstmarkt. Als anglofiel vind ik de combinatie van het buitenleven en kerst het ultieme geluk. De jubileumeditie van de Country & Christmas Fair (20 jaar al weer!) belooft deze gouden combi te verenigen met onder andere een authentieke spiegeltent uit 1907, waar je geniet van muziek van een big band, diverse workshops en een watershow in de kruisvijver.

Country & Christmas Fair - Kerstman - Let it snow

Genoeg te beleven

Natuurlijk vind je er talloze kraampjes (ruim 240) waar je kerstversiering scoort, jouw kerstdiner samenstelt en alvast de eerste kerstkadootjes koopt. Ook de allerkleinsten zijn welkom voor heerlijke poffertjes en natuurlijk een bezoekje aan de kerstman. Speciaal voor deze kerstfair stelt Kasteel de Haar de tweede verdieping open voor het mooiste uitzicht over de markt èn de gallerij.

Wie zich wil laten verrassen moet onderstaand filmpje maar even niet kijken:

Scoor nu kaartjes voor de Country & Christmas Fair met korting!

Vroege vogels bestellen met 20% korting kaartjes via countrychristmasfair.nl. En als ANWB-lid krijg je tot wel € 6,50 korting via www.anwb.nl/ccf. Ben je enthousiast, wacht dan niet te lang met het kopen van een kaartje en laat de voorpret maar beginnen!

Info Country & Christmas Fair

Datum: Dinsdag 21 t/m zondag 26 november 2017
Openingstijden: Woensdag t/m zaterdag 10:00 – 22:00 uur, zondag 10:00 – 18:00 uur
Adres: Kasteel de Haar, Kasteellaan, 3455 RR Haarzuilens

Zet jij ‘m ook in de agenda?

Liefs, José

Foto’s: Country & Christmas Fair

Author: José

Veel mensen kijken reikhalzend uit naar de eerste tekenen van de lente en de warme zonnestralen van de zomer, maar wanneer de blaadjes beginnen te vallen begint mijn hartje sneller te kloppen! Ik ben namelijk dol op de donkere dagen! Want winter betekent één en al feestpret (Sint Maarten, Sinterklaas, kerst èn Oud & Nieuw) en de kans om ein-de-lijk te schaatsen. Het enige dat ik maar wens, is Let it Snow!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *