Jaaa! Dit zijn de kersttrends van Søstrene Grene voor 2021

Kerst collectie Sostrene Grene 2021 cadeautjes kerstversiering cadeaupapier inpakpapier

Wat word ik toch blij van deze foto’s! De kerstcollectie van Søstrene Grene is bekend en ik mag de sfeerbeelden met mijn Kersties delen!

Als je Søstrene Grene nog niet kent: dit is een superleuke winkel met Deense roots waar dingen voor in je huis, keuken en kantoor koopt. Je slaagt hier voor knutselspulletjes maar ook voor meubels en kookingrediënten. Allemaal hebben ze dat typisch Deense hygge-gevoel.

Zoals je misschien weet, hebben ze in de wintermaanden nog minder zonlicht dan ons in Denemarken. Eind december zijn dat maar 7 zonuren, als het zonnetje niet achter de wolken verscholen zit tenminste. Geen wonder dat ze het binnen zo behaaglijk mogelijk willen maken!

In de Søstrene Grene kerstcollectie voor 2021 is dat zeker gelukt. In de sfeerbeelden zien we veel lichtjes, doe-het-zelfprojecten en natuurlijke kleuren. De kersttrends van Søstrene Grene voor dit jaar zijn natuurlijke kleuren plús kerstig rood. En ik hou ervan! Kijk je met me mee?

Lees verder onder de foto’s. >

Kerstcollectie Sostrene Grene 2021 kerstversiering minimalistische kaarsenstandaard Kerstcollectie Sostrene Grene 2021 kerstversiering krans windlichten

Kerstcollectie Sostrene Grene 2021 kerstsok kerstkrans

Kerstcollectie Sostrene Grene 2021 kerstversiering dennenappels

Kerst gaat niet alleen om cadeautjes geven maar vooral om delen. In de kerstcollectie van 2021 heeft Søstrene Grene prachtig inpakpapier. Ben je niet zo’n ster in inpakken of heb je een lastig kerstcadeautje? Geen probleem, dan shop je er handige cadeautasjes en -doosjes. Met de cijferstickers maak je makkelijk zelf een advenstkalender.

Lees verder onder de foto’s. >

Kerstcollectie Sostrene Grene 2021 cadeautjes kerstversiering cadeaupapier inpakpapier

Kerstcollectie Sostrene Grene 2021 kerstversiering adventskalender DIY Kerstcollectie Sostrene Grene 2021 kerstversiering cadeaupapier inpakpapier kado

Kerstcollectie Sostrene Grene 2021 kerstversiering cadeaupapier inpakpapier

Ik ben dol op kerstbakken: hiermee krijg je direct die kerstsfeer in huis. Ook daarvoor ben je bij Søstrene Grene aan het juiste adres. De vraag is alleen of gaat voor kerstkoekjes of dat je je waagt aan een peperkoekhuisje. Dat lijkt me zo tof om te maken!

Lees verder onder de foto’s. >

Kerstcollectie Sostrene Grene 2021 kerstbakken koekjes

Kerstcollectie Sostrene Grene 2021 kerstbakken koekjes bakken

Kerstcollectie Sostrene Grene 2021 kerstversiering peperkoekhuisje

Er komen trouwens steeds nieuwe dingen online en in de winkel, dus af en toe (digitaal) rondsnuffelen is zeker de moeite waard!

Je vindt nog veel meer mooie foto’s in het kerstmagazine van Søstrene Grene. Wat vind jij het tofste uit de kerstcollectie voor 2021? Ik heb het inpakpapier en de rieten krans al in mijn mandje gelegd!

Liefs, José

Foto’s: Søstrene Grene

Author: José

Veel mensen kijken reikhalzend uit naar de eerste tekenen van de lente en de warme zonnestralen van de zomer, maar wanneer de blaadjes beginnen te vallen begint mijn hartje sneller te kloppen! Ik ben namelijk dol op de donkere dagen! Want winter betekent één en al feestpret (Sint Maarten, Sinterklaas, kerst èn Oud & Nieuw) en de kans om ein-de-lijk te schaatsen. Het enige dat ik maar wens, is Let it Snow!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *