Eerste kerstdecoraties & nieuwe kerstkaarsen: Søstrene Grene haul [video]

Søstrene Grene kerst 2021 haul - Let it Snow

Ik moet bekennen dat ik een beetje hebberig werd van de kerstcollectie van Søstrene Grene. Wat een mooie sfeer zetten de zussen Clara en Anna neer zeg! Ik ben alvast begonnen met het vinden van kerstdecoratie en ik pikte ook nog de nodige kerstkaarsen op. Laat de kerst maar komen!

Lees verder onder deze video. >

In een notendop shopte ik dit van de kerstcollectie van Søstrene Grene:

Waar koop jij graag kerstdecoratie? Ik ben benieuwd naar jullie tips!

Liefs, José

Author: José

Veel mensen kijken reikhalzend uit naar de eerste tekenen van de lente en de warme zonnestralen van de zomer, maar wanneer de blaadjes beginnen te vallen begint mijn hartje sneller te kloppen! Ik ben namelijk dol op de donkere dagen! Want winter betekent één en al feestpret (Sint Maarten, Sinterklaas, kerst èn Oud & Nieuw) en de kans om ein-de-lijk te schaatsen. Het enige dat ik maar wens, is Let it Snow!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *