dit moet je nu alvast bewaren voor jouw kerst DIY’s

Christmas Cracker traditie Britse kersttraditie - Let it Snow

Een echte kerstfreak, die maakt zijn eigen kerstversiering. Soit, ik heb mijn schare aan tweedehands en geërfde kerstballen, maar als het op decoratie aan komt doe ik het toch liever zelf. Mijn Pinterest-bord komt daarbij het hele jaar door goed van pas. Wil je dit jaar ook aan de slag met zelfgemaakte kerstversiering? Dan kun je de volgende items de komende maanden verzamelen:

  • wc-rollen: erg handig voor christmas crackers
  • conservenpotten in diverse formaten: voor zelfgemaakte sneeuwbollen
  • wijnkurken: hiermee maak je prachtige kerstboompjes en plaatsnaamhouders
  • dennenappels: ideaal als opvulling in potten & accubakken
  • herfstschatten: gedroogde katjes & co doen het goed in kerststukjes

Deze lijst zal ik ongetwijfeld in de loop der maanden/kersten aanpassen, dus houdt Let It Snow in de gaten!

Liefs, José

Foto: Amelia Wells

Author: José

Veel mensen kijken reikhalzend uit naar de eerste tekenen van de lente en de warme zonnestralen van de zomer, maar wanneer de blaadjes beginnen te vallen begint mijn hartje sneller te kloppen! Ik ben namelijk dol op de donkere dagen! Want winter betekent één en al feestpret (Sint Maarten, Sinterklaas, kerst èn Oud & Nieuw) en de kans om ein-de-lijk te schaatsen. Het enige dat ik maar wens, is Let it Snow!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *