Superleuk: geef deze adventskalender vol DIY’s en recepten cadeau!

Adventskalender DIY knutselen aftelkalender kerst SNOR - Let it Snow

Samenwerking – Elke ochtend tel ik weer de dagen af tot kerst. Ik kan niet wachten! De leukste manier om uit de kijken naar hét feest van het jaar vind ik toch wel een adventskalender. Elk jaar maak ik er eentje voor mijn lief en ons kleintje, maar dit jaar mag ik ook elke dag genieten met de DIY Adventkalender van Uitgeverij Snor. En dat is echt elke dag een klein cadeautje.

In 24 dagen tel je niet alleen af tot kerst, ook mag je elke dag iets leuks maken. De ene dag brei je piepkleine kersttruien. En de volgende dag maak je grappige fortune cookies. Ik wil niet teveel vertellen want juist elke dag verrast worden is het leukst!

Zijn deze vilten kersthangers niet schattig? Lees verder onder de foto. >

Adventskalender knutselen DIY aftelkalender kerst SNOR - Let it Snow

Natuurlijk heb je niet elke dag tijd om iets uit deze adventskalender te maken en dat is ook helemaal niet erg. Spaar er een paar op en plan een gezellig middagje in. De kerstvakantie valt laat in het jaar maar je kunt veel knutsels of DIY-ideetjes prima doen in deze vakantieperiode. Of, als je niets gepland hebt, op een van de kerstdagen.

Misschien wel het leukst is dat je zo gaandeweg ook originele cadeautjes maakt die je je geliefden kan geven voor kerst. Achterin de kalender zitten werkbladen voor sommige kerst-DIY’s, verder kun je hem jaar na jaar gebruiken. Of je geeft hem volgend jaar aan je bestie, zus of buurvrouw.

Superleuk: er komt binnenkort ook kerstchocolade van Uitgeverij Snor! Lees verder onder de Instagrampost. >

Wil je graag meer creatief aan de slag, of ken je iemand die hier dol op is? Dan is deze DIY-kalender ontzettend leuk.

Ik kan je aanraden om deze kalender op tijd te bestellen. Je bestelt hem bij Bol.com en op de website van Uitgeverij Snor. Koop hem voor jezelf of voor iemand anders, echt een tof cadeautje.

Wie maak jij blij met een adventskalender?

Liefs, José

Foto’s: LIS

Author: José

Veel mensen kijken reikhalzend uit naar de eerste tekenen van de lente en de warme zonnestralen van de zomer, maar wanneer de blaadjes beginnen te vallen begint mijn hartje sneller te kloppen! Ik ben namelijk dol op de donkere dagen! Want winter betekent één en al feestpret (Sint Maarten, Sinterklaas, kerst èn Oud & Nieuw) en de kans om ein-de-lijk te schaatsen. Het enige dat ik maar wens, is Let it Snow!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *