Van deze adventskalenders krijg je elke dag een glimlach

Sonnentor Adventskalender - Let It Snow

Samenwerking – Je kent mij: er iets niets leuker dan langzaam steeds meer in de kerstsfeer te komen. Voor mij is de leukste manier om uit te kijken naar kerst (naast natuurlijk veel de bloggen hier op LIS) het openen van een adventskalender. Elke dag een cadeautje in aanloop naar kerst: magischer wordt het bijna niet. Via Instagram kwam ik zo’n leuke adventskalender tegen dat ik het ontzettend leuk vond om met hen te samenwerken. Eigenlijk zijn er twee: eentje voor foodies en eentje voor theeleuten. Het gaat om de minikalendertjes van het Oostenrijkse merk Sonnentor.

Beiden doen ze me denken aan die beauty-adventskalenders die je overal op YouTube en Insta ziet. De theekalender bevat, je raadt het al, theezakjes. Je vouwt de kalender open waardoor je een soort drieluikje krijgt. Onderin het doosje zit een soort dispensertje waar je dagelijks een theesmaakje uit trekt. Op het zakje staat ook nog eens een leuke boodschap, iets waarover je kunt nadenken bijvoorbeeld. De andere kalender is gevuld met kruiden. Aan de zijkant vind je kleine vakjes die je kunt openen en waarachter iets grappigs zit. Net als bij de theekalender kun je vanuit een opening onderin de kalender de kruidenzakjes pakken.

Sonnentor - Adventskalender Thee Tee - Let It Snow

Benieuwd wat je ermee kunt koken? Elke dag vind je een bijpassend recept op hun Facebooksite, zoals Glühwein of de Lebkuchen die je van de Duitse kerstmarkten kent. Okay, ze zijn wel in het Duits maar met Google Translate kom je echt een eind. En helemaal mooi: met de aankoop steun je SOS-Kinderdorpen. Dat past natuurlijk helemaal bij mijn kerst bucket list! De thee adventskalender (€ 4,99) en de kruiden adventskalender (€ 14,90) koop je online en bij en diverse natuurvoedingswinkels.

Hoe kijk jij uit naar kerst?

Liefs, José

Foto’s: LIS

Author: José

Veel mensen kijken reikhalzend uit naar de eerste tekenen van de lente en de warme zonnestralen van de zomer, maar wanneer de blaadjes beginnen te vallen begint mijn hartje sneller te kloppen! Ik ben namelijk dol op de donkere dagen! Want winter betekent één en al feestpret (Sint Maarten, Sinterklaas, kerst èn Oud & Nieuw) en de kans om ein-de-lijk te schaatsen. Het enige dat ik maar wens, is Let it Snow!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *