Vanaf deze datum kun je Hjem til Jul (Home for Christmas) seizoen 2 zien op Netflix + teaser!

Hjem til Jul Home for Christmas Roros locatie - Let it Snow

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar de afgelopen tijd heb ik ietsjes vaker dan normaal Netflix gecheckt om te kijken wanneer Hjem til Jul seizoen 2 online komt. Vorig jaar kon je bingen vanaf 5 december maar nu moet je iets langer wachten.

Hjem til Jul seizoen 2 komt online vanaf 18 december. Veel over dit nieuwe seizoen is nog niet bekend, al zien we wel hoofdpersoon Johanne’s bestie Jørgunn terug in dit seizoen. Net als vorig jaar kunnen we in 2020 ook weer zes afleveringen kijken naar Home for Christmas, zoals de Noorse serie internationaal heet.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Netflix Nordic (@netflixnordic) op

Wil je echt aftellen naar kerst? Begin dan op 19 december met de eerste aflevering van Home for Christmas 2, dan zie je de laatste aflevering op kerstavond. Al gok ik dat ik niet zo lang kan wachten 😉

Ben jij net zo enthousiast als ik?

Liefs, José

Hoofdfoto: Foto: Lars Geithe

Author: José

Veel mensen kijken reikhalzend uit naar de eerste tekenen van de lente en de warme zonnestralen van de zomer, maar wanneer de blaadjes beginnen te vallen begint mijn hartje sneller te kloppen! Ik ben namelijk dol op de donkere dagen! Want winter betekent één en al feestpret (Sint Maarten, Sinterklaas, kerst èn Oud & Nieuw) en de kans om ein-de-lijk te schaatsen. Het enige dat ik maar wens, is Let it Snow!

1 Reply to “Vanaf deze datum kun je Hjem til Jul (Home for Christmas) seizoen 2 zien op Netflix + teaser!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *