Yes!!! Netflix kerstserie Hjem til Jul (Home for Christmas) krijgt een tweede seizoen

Hjem til Jul seizoen 3 season drie three - Home for Christmas - Netflix - Røros

Misschien is het de herfst die we wel sinds oktober lijken te hebben. Misschien zijn het al die Scandinavische series die ik de laatste tijd kijk. Of misschien wel mijn constante zin in warme chocolademelk. Hoe dan ook: ik heb de laatste week in een ruk de serie Hjem til Jul op Netflix te kijken.

Update: de releasedatum van Hjem til Jul seizoen 2 is bekend!

Voor diegenen die deze superleuke Noorse serie hebben gemist: het verhaal gaat over de 30-jarige Johanne die het zat is steeds maar weer haar vrijgezelle status te verdedigen. Ze heeft een leuke baan als verpleegster en woont samen met haar te gekke huisgenote slash bestie. Uit het niets flapt ze op 1 december eruit dat ze een vriend heeft én dat ze hem meeneemt naar het kerstavonddiner van haar familie. Dat wordt dus daten geblazen de komende 23 dagen!

Hieronder even een trailertje om je in de stemming te krijgen. Oh en P.S.: ik heb dus een echte crush op Ida Elise Broch!

https://www.youtube.com/watch?v=_U2m1x5pmKM

Echt, het is een toffe serie. Allesbehalve voorspel, heerlijk knus en hygge, korte afleveringen (30 minuten) en met een verrassend einde. Een einde dat me doet smachten naar méér. Daarover heb ik goed en minder goed nieuws. Het goede nieuws is dat er een tweede seizoen komt, meldt Amayzine. 3 maart zijn ze begonnen met filmen. Het slechte nieuws is dat we nog moeten wachten tot kerst 2020…

https://www.instagram.com/p/B9SPHc6A0KD/

Liefs, José

Hoofdfoto: Solveig Hjelme

Author: José

Veel mensen kijken reikhalzend uit naar de eerste tekenen van de lente en de warme zonnestralen van de zomer, maar wanneer de blaadjes beginnen te vallen begint mijn hartje sneller te kloppen! Ik ben namelijk dol op de donkere dagen! Want winter betekent één en al feestpret (Sint Maarten, Sinterklaas, kerst èn Oud & Nieuw) en de kans om ein-de-lijk te schaatsen. Het enige dat ik maar wens, is Let it Snow!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *