Kersttrend du moment: Pretty in Pink

Pretty in Millennial Pink kerstversiering kerstdecoratie kerstballen - Let it Snow

Als het op kerst aan komt ben ik nogal traditioneel. Een 3- of 4-gangendiner, altijd dezelfde films en altijd zilveren decoraties in de kerstboom. Elk jaar dus hetzelfde (kerst)liedje in huize Let it snow. 

Maar dit jaar gaat het een beetje anders. Enter millennial pink. Millennium wattes? Deze specifieke zachtroze kleur is de couleur du moment. En toevallig ben ik er dol op! Zo dol zelfs, dat ik dit jaar een zachtroze/witte/zilveren versierde boom overweeg. Lees je dat goed? Jeps.

Pretty in Millennial Pink kerstversiering kerstdecoratie kerstballen - Let it Snow

Door de lichte tinten vind ik het een prachtige combinatie van dat ijzige dat ik in een kerstboom zoek met dat warme hyggelige gevoel dat ik dit jaar ambieer. Volg je me nog? Compleet nieuwe kerstdecoratie is niet mijn streven, maar wat toevoegen aan mijn – inmiddels aanzienlijke en zorgvuldige (ahum) verzamelde – kerstcollectie is van harte welkom! Zonder meteen het volledige kerstbudget te verkwanselen vereer ik over een paar weken de plaatselijke kringlopen met een bezoekje. Kan niet wachten!

Welke kleur heeft jouw kerstboom?

Liefs, José

Foto’s: euvgeny_res, Let it Snow

Author: José

Veel mensen kijken reikhalzend uit naar de eerste tekenen van de lente en de warme zonnestralen van de zomer, maar wanneer de blaadjes beginnen te vallen begint mijn hartje sneller te kloppen! Ik ben namelijk dol op de donkere dagen! Want winter betekent één en al feestpret (Sint Maarten, Sinterklaas, kerst èn Oud & Nieuw) en de kans om ein-de-lijk te schaatsen. Het enige dat ik maar wens, is Let it Snow!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *