Kom in de kerstsfeer met Vlogmas!

Ken je dat, dat je niet kan wachten om je onder te dompelen in alles kerst? Met alle permanente kerstwinkels is dat al niet zo moeilijk, maar het kan makkelijker en vanuit het comfort van je eigen huis: vlogmas. Kom je niet zo veel op YouTube? Vlogmas is een soort vlog-marathon tijdens de aanloop naar Kerst.

Sinds begin dit decennium filmen – vooral meiden uit Engelstalige landen – hun dagelijkse bezigheden in de laatste maand van het jaar. Kerstinkopen, kerstboom optuigen, kerstfeestjes, weekendjes weg; allemaal passeren ze de revue. Voor mij is het een guilty pleasure. Al sinds de eerste van september kijk ik – stiekem – vlogmasses van 2016. Heerlijk! Het brengt mij op ideeën om dit jaar nog meer aan kerst te doen en het “kerstiger” te maken dan ooit.

Mijn favoriete vlogmassers? Lily Pebbles, I Covet Thee & Lifestyle Spot zijn zeker favorieten, maar elk jaar zoek ik wel in het zoekvenster naar nieuwe vlogmassers want ik krijg er geen genoeg van!

Ook op mijn eigen YouTube kanaal ben ik vorig jaar begonnen met vlogmassen en ik had er zo’n plezier in! Dit jaar ga ik dus zeker voor ronde 2.

Kun jij dus niet wachten om in kerstsfeer te komen, of wil je tijdens kerst zien hoe anderen uitkijken naar de feestdagen, zoek dan zeker op “vlogmas” op YouTube en droom weg van alles kerst.

Liefs, José

Author: José

Veel mensen kijken reikhalzend uit naar de eerste tekenen van de lente en de warme zonnestralen van de zomer, maar wanneer de blaadjes beginnen te vallen begint mijn hartje sneller te kloppen! Ik ben namelijk dol op de donkere dagen! Want winter betekent één en al feestpret (Sint Maarten, Sinterklaas, kerst èn Oud & Nieuw) en de kans om ein-de-lijk te schaatsen. Het enige dat ik maar wens, is Let it Snow!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *