6 x deze vlogmas YouTubers moet je zeker bekijken

Vlogmassers vlogmas tips - Let it Snow

Vorig jaar maakte ik al een artikel met de leukste vlogmassers die ik je kon aanraden. Ik kan je alvast zeggen: er zijn er nog een paar bij gekomen. Zelf heb ik echt een voorkeur voor Britse vloggers. Misschien is het het accent, misschien is het omdat ik Anglofiel ben, misschien is het omdat ze daar kerst zo goed begrijpen. Enniewees, ik heb weer een paar leuke vlogmassers waarmee je nu al helemaal in de kerststemmming kan komen! 

Eén grote soap

Ik weet niet wat het is met vlogmas. Voor mij zijn het bloggers die ik eerder niet kende en die je, zo’n drie weken lang, binnen laten in hun leven. Het is misschien overdreven om het een lange soap te noemen. Maar je leeft wel ruim drie weken lang toe naar het hoogtepunt van het jaar: kerst!

Eén en al glam

Stuk voor stuk zijn het grote namen in de Engelse blogosfeer. Daardoor worden ze ook uitgenodigd voor toffe evenementen en beleven ze – laten we wel wezen – veel toffere dingen dan ons “werkpaarden”. Bovendien is het letterlijk hun werk om leuke dingen te beleven én hebben ze daar de tijd voor.

Ben je er klaar voor om te bingen? Ik presenteer je de vlogmasses van Zoella, Niomi Smart, Tanya BurrRetro Flame en ondergetekende. En check ook zeker mijn artikel van vorig jaar!

Zoe Sugg (Zoella) is een liefhebber van over the top kerst, dan moet je zeker de vlogs van  bekijken. Niets is te bont voor deze vrolijke Britse blogger, zoals een Kerstfeestje compleet met elvenpakjes.

Niomi Smart is misschien wel de liefste blogger die ik heb gezien. Ze is zo lekker positief, enthousiast en ze heeft het schattigste zusje!

Tanya Burr, make-up artieste/schrijfster/YouTuber, combineert meerdere dagen in één vlog. Zo krijg je alleen de leukste dingen te zien. Zelf maakte ze geen afspeellijst van vlogmas, maar toch vond ik deze lijst met alle vlogs.

Suzie woont in Brighton maar komt ook regelmatig in Londen. Net als Tanya combineert ze soms meerdere dagen, zodat je alleen het leukste te zien krijgt.

Retro Flame’s Emily Fox woont dan misschien niet in de UK, maar deze Ierse blogger laat zien hoe lekker gek New York is tijdens de kerst en brengt ons mee naar Ierland. Ook geeft ze leuke behind the scenes van een blog tijdens de kerstperiode.

Samantha Maria vierde afgelopen jaar haar eerste volledige jaar als moeder en dat is echt aandoenlijk om te zien. Haar dochtertje werd in de kerstperiode één jaar oud dus dat is altijd een groot feest.

En check ook zeker mijn vlogmas van vorig jaar!

Liefs, José

Author: José

Veel mensen kijken reikhalzend uit naar de eerste tekenen van de lente en de warme zonnestralen van de zomer, maar wanneer de blaadjes beginnen te vallen begint mijn hartje sneller te kloppen! Ik ben namelijk dol op de donkere dagen! Want winter betekent één en al feestpret (Sint Maarten, Sinterklaas, kerst èn Oud & Nieuw) en de kans om ein-de-lijk te schaatsen. Het enige dat ik maar wens, is Let it Snow!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *