Bucketlist: te bezoeken kerstmarkten

Kerstmarkt Wenen Vienna Weihnachtsmarkte - Let it Snow

Bucket lists, daar doe ik niet aan. Maar dat betekent niet dat ik geen lijstjes maak. Vandaag deel ik één van mijn favoriete lijstjes: mijn “Christmas Market-to visit list”. Want al ben ik al in aardig wat kerststeden geweest – Londen, Antwerpen, Berlijn, Brussel, Maastricht, Keulen, Valkenburg, Düsseldorf, to name a few – toch blijft er altijd wat om te bezoeken!

Kerstmarkt Praag - Let it snow
Vánoční Trhy @ Praag
Kerstmarkt Wenen - Let it snow
Weihnachtsmarkt @ Wenen
Kerstmarkt Parijs - Let it snow
Marché de Noël @ Parijs
Kerstmarkt Kopenhagen - Tivoli pretpark - Let it snow
Julemarkederne København

Welke kerstmarkt wil jij graag nog eens bezoeken?

Liefs, José

Foto’s: Roderick Eime, Alisa Anton, Cécile Leducq, Corry Strumpet, Comrade King

Author: José

Veel mensen kijken reikhalzend uit naar de eerste tekenen van de lente en de warme zonnestralen van de zomer, maar wanneer de blaadjes beginnen te vallen begint mijn hartje sneller te kloppen! Ik ben namelijk dol op de donkere dagen! Want winter betekent één en al feestpret (Sint Maarten, Sinterklaas, kerst èn Oud & Nieuw) en de kans om ein-de-lijk te schaatsen. Het enige dat ik maar wens, is Let it Snow!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *