Maak jouw warme choco superspeciaal

Warme chocolademelk met slagroom en gesmolten chocolade - Let it snow

Het ultieme recept voor warme chocolademelk deelde ik eerder al met jullie, maar weet je dat je hem nog specialer kan maken? Jazeker, dankzij de leukste decoratie! 

Uiteraard gaat er niets boven een goede lik slagroom bovenop die hemelse drank. Maak het af met een laag gesmolten chocola en je bent good to go!

Warme chocolademelk met slagroom en gesmolten chocolade - Let it snow

Ga je voor de Amerikaanse aanpak? Dan mogen marshmallows zeker niet ontbreken. Vooral mini-exemplaren doen het goed. En doen ze je niet een beetje denken aan die scène in The Holiday (waarin de dochtertjes van Jude Law allebei 3 marshmallows krijgen, ‘I counted them’)?

Warme chocolademelk met marshmallows - Let it snow

Super leuk voor kinderen (maar stiekem ook voor onszelf) is deze mok. Het is een klein werkje, maar dan krijg je ook wat. Dip een mok in gesmolten (maar niet superdunne) chocolade en zet met de opening naar boven. Garneer met gekleurde hagelslag en zet in de koeling. Besprenkel na het inschenken van jouw warme choco met nog wat sprinkles en versier met kleine koekjes en chocoladerolletjes. Smullen maar!

Warme chocolademelk met sprinkles - Let it snow

Zelf geloof ik enorm in ‘summer bodies are made in winter’, maar ik kan al niet wachten om weer een lekker pannetje choco te maken en dan lekker te versieren! Hoe drink jij jouw warme chocolademelk het liefste?

Liefs, José

Foto’s: Jennifer Pallian, Drew Coffman, Brenda Godinez

Author: José

Veel mensen kijken reikhalzend uit naar de eerste tekenen van de lente en de warme zonnestralen van de zomer, maar wanneer de blaadjes beginnen te vallen begint mijn hartje sneller te kloppen! Ik ben namelijk dol op de donkere dagen! Want winter betekent één en al feestpret (Sint Maarten, Sinterklaas, kerst èn Oud & Nieuw) en de kans om ein-de-lijk te schaatsen. Het enige dat ik maar wens, is Let it Snow!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *