Quiz: welk Love Actually-personage ben jij?

Love Actually 2 - Red Nose Day 2017 - Let it snow

Het is toch wel één van de kerstfilms die je wat mij betreft gezien moet hebben: Love Actually. Zelf kan ik hem elk jaar wel zien en zo zijn er genoeg scenes die ik misschien wel kan dromen. Voor de echte Love Actually-fans heb ik een leuke quiz gemaakt waarin je kunt ontdekken welk personage uit de film jij bent. Pak een vriend of vriendin en doe deze quiz gezellig met zijn tweetjes!

1. Het is tijd voor kerstcadeautjes. Jij

A. zorgt ervoor dat je er een lief kaartje bij schrijft – 2
B. hebt het te druk om iets te doen, en laat je secretaresse cadeaus kopen – 3
C. verklaart jouw grote crush de liefde – 1
D. maakt zelf een cadeau – 4

https://giphy.com/gifs/filmeditor-movie-love-actually-3oeSAAhciF3ESjtf32

Author: José

Veel mensen kijken reikhalzend uit naar de eerste tekenen van de lente en de warme zonnestralen van de zomer, maar wanneer de blaadjes beginnen te vallen begint mijn hartje sneller te kloppen! Ik ben namelijk dol op de donkere dagen! Want winter betekent één en al feestpret (Sint Maarten, Sinterklaas, kerst èn Oud & Nieuw) en de kans om ein-de-lijk te schaatsen. Het enige dat ik maar wens, is Let it Snow!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *