Sinterkerst ❆ Vlogmas #2

Wat een lol had ik het met het maken van deze tweede vlogmas! De eerste volledige week van december was er één waarin het zowel Sinterklaas als Kerst leek te zijn! Kijk mee hoe ons huis kerstklaar gemaakt wordt, hoe ik superleuke kerstige winkeltjes bezoek en natuurlijk naar de eerste sneeuw dit kerstseizoen! 

Dankzij al die sneeuw (ja, vandaag weer!!!) kan ik niet wachten tot het kerst is. Zouden we dan ein-de-lijk weer eens een witte kerst krijgen? Help het me hopen!

Liefs, José

Author: José

Veel mensen kijken reikhalzend uit naar de eerste tekenen van de lente en de warme zonnestralen van de zomer, maar wanneer de blaadjes beginnen te vallen begint mijn hartje sneller te kloppen! Ik ben namelijk dol op de donkere dagen! Want winter betekent één en al feestpret (Sint Maarten, Sinterklaas, kerst èn Oud & Nieuw) en de kans om ein-de-lijk te schaatsen. Het enige dat ik maar wens, is Let it Snow!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *