Deze kerstfilms kun je verwachten in 2019

Kerstfilms 2022 Netflix

Soms heb je zin in iets vertrouwd. Ik zet dan Love Actually of De Notenkraker aan. Maar soms heb je zin in iets nieuws. Nou, dan heb ik ook goed nieuws. Er komen dit najaar en deze winter namelijk meer dan genoeg kerstfilms in de bios en via on demand waarmee je helemaal in de kerstsfeer kan komen. Mis je trouwens iets? Laat het dan weten in een reactie hieronder!

Frozen II

Jaja, we kunnen weer in volle borst ‘Let it go, let it goohoo’ zingen. Op 20 november komt Frozen II uit en ik ben benieuwd. Je leest er trouwens meer over in dit artikel over de film Frozen II, maar zet 20 november maar alvast in je agenda. Oh, en er is ook een extra lange trailer gekomen die ik je zeker even wil laten zien:

A Cinderella Story: Christmas Wish

Het is een echte guilty pleasure en ook een beetje jeugdsentiment: A Cinderella Story. Het eerste deel met Hillary Duff (Lizzy McGuire) en Chad Michael Murray (One Tree Hill) was best vermakelijk en daarna volgende nog een paar delen. Deze winter komt daar een kerstig vervolg op verwachten, maar wanneer hij uitkomt en of je hem in de bios kunt zien, is nog niet duidelijk.

Last Christmas

Nog zo’n heerlijk nummer wat we in de bios mogen meezingen: Last Christmas. De hit van Wham! is de inspiratie van deze film, die opgenomen is in kerstig Londen. Ik vertelde je er al alles over in dit artikel over de film Last Christmas, die op 21 november in de Nederlandse bioscopen draait.

Hallmark Channel kerstfilms

In de kerstperiode vind ik het maar wat jammer dat we hier in ons koude kikkerlandje geen Hallmark Channel hebben. Daar vind je al voordat de temperaturen zakken naar één getal kerstfilms. Vanwege hun jubileum brengen ze dit jaar maar liefst 40(!) kerstfilms uit. Wie weet kom je er wel eentje tegen op Netflix of YouTube.

Margie Claus

Als Melissa McCartey meedoet aan een film, dan weet je dat het een heerlijk grappige film kun verwachten. Het verhaal in een notendop is hillarisch: Melissa is mevrouw Claus die haar man de kerstman moet terugvinden. Daarbij moet ze voor het eerst in tientallen jaren de Noordpool verlaten. Margie Claus komt op 15 november in de Amerikaanse bioscopen.

Netflix Originals

Net als Hallmark Channel brengt Netflix dit jaar zijn eigen kerstfilms uit. Niet zoveel als het filmkanaal, maar toch kun je in 2019 vier kerstfilms van de online videotheek verwachten. Zo komt er een deel drie van de bekendste kerstfilm A Christmas Prince met, jawel, een koninklijk kind. Meer over deze vier films lees je in dit artikel.

Noelle

Als Santa Clause met pensioen gaat en zijn zoon Nick hem opvolgt, krijgt hij het opeens te warm onder zijn voeten. En als zijn zus Noelle dan ook nog eens oppert om een weekendje weg te gaan, besluit hij er vandoor te gaan. En zo moet Noelle, gespeeld door Anna Kendrick, voor het eerst van haar leven de Noordpool verlaten om haar broer terug te vinden. Helaas is deze film alleen te zien op het Disney+ kanaal dat, gelijktijdig met de film, op 12 november 2019 live gaat.

Nou, zo komen we wel de tijd tot kerst door!

Liefs, José

Foto: Lance Anderson

Author: José

Veel mensen kijken reikhalzend uit naar de eerste tekenen van de lente en de warme zonnestralen van de zomer, maar wanneer de blaadjes beginnen te vallen begint mijn hartje sneller te kloppen! Ik ben namelijk dol op de donkere dagen! Want winter betekent één en al feestpret (Sint Maarten, Sinterklaas, kerst èn Oud & Nieuw) en de kans om ein-de-lijk te schaatsen. Het enige dat ik maar wens, is Let it Snow!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *