Supergaaf! Er komt een Frozen deel 2 en dit is de trailer

Frozen II film twee deel 2 - Let it Snow

Heet van de pers: de trailer van Frozen II is net gelanceerd. Say whut? Frozen deel twee? Jazeker, er komt een vervolg op de film die ons de ultieme mantra ‘Let it go’ heeft gegeven.

Wat kunnen we verwachten? Het lijkt erop dat de zussen Elsa en Anna zich gaan verdiepen in hun geschiedenis en daarvoor gaan ze samen met Kristoff, sneeuwpop Olaf en rendier Sven op reis. IMDB zegt: “Anna, Elsa, Kristoff en Olaf gaan ver het bos in om de waarheid over een oud mysterie van hun koninkrijk te ontrafelen.’ Hmm, wat zou dat mysterie zijn?

Ik zal jullie niet in spanning laten en gewoon de trailer geven. Frozen II komt trouwens 20 november 2019 in de Nederlandse bioscopen.

Screenshot: Trailer Frozen

Author: José

Veel mensen kijken reikhalzend uit naar de eerste tekenen van de lente en de warme zonnestralen van de zomer, maar wanneer de blaadjes beginnen te vallen begint mijn hartje sneller te kloppen! Ik ben namelijk dol op de donkere dagen! Want winter betekent één en al feestpret (Sint Maarten, Sinterklaas, kerst èn Oud & Nieuw) en de kans om ein-de-lijk te schaatsen. Het enige dat ik maar wens, is Let it Snow!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *