Wat?! Hallmark lanceert 40 (!) kerstfilms in 2019 en de eerste zie je al binnenkort

Kerstfilms 2019 Hallmark Channel - Let it Snow

Persoonlijk krijg ik langzaam al weer de kerstkriebels. ‘t Is dat het nog lang licht is nadat we onze peuter op bed hebben gelegd, maar met de regen die we de afgelopen dagen hadden lijkt het al herfst. Nu maakt Hallmark bekend dat ze dit jaar weer héúl véúl kerstfilms uitzenden. En de eerste zie je binnenkort al!

Heb je nog nooit van de Hallmark films gehoord? Niet zo gek, want de Amerikaanse zender (bij ons vooral bekend van de Hallmark kaarten) is hier niet te zien. Toch heb je misschien al wat films van ze gespot. Netflix en Videoland hebben namelijk een aantal van deze feelgood films in het assortiment. Het Hallmark Channel (of beter gezegd de kanalen, want er zijn er twee) brengt voor elk seizoen speciaal films uit. Denk bijvoorbeeld aan moederdag, Valentijnsdag en uiteraard kerst. En laat 2019 nou het tienjarige jubileum van hun kerstfilms zijn!

Daarom zenden ze maar liefst 40 nieuwe films uit. Ja, je leest het goed: 40. Okay, het zijn niet de meest hoogstaande films maar laten we eerlijk zijn: we willen gewoon lekker entertained worden als het om kerstfilms gaat. Ben je nou echt kerstverslaafd, dan kun je je geluk niet op. De eerste komt namelijk al 7 juli uit, laat Good Housekeeping weten. Daarmee start Hallmark Channel hun kerstseizoen 2019.

Denk je nou: ja lekker José, hou je ons nou een wortel voor? We kunnen de zenders niet eens zien in Nederland. Dan heb ik een klein tipje: YouTube. Sommige films vind je van begin tot eind op het videoplatform. You didn’t hear it from me… En zoals ik al zei: Netflix heeft ook een aantal films in hun videotheek.

Je komt alvast in de sfeer met deze Countdown to Christmas 10th Anniversary playlist van Hallmark Channel, met alvast een paar previews van hun kerstfilms.

Afbeelding: Pxhere x LIS

Author: José

Veel mensen kijken reikhalzend uit naar de eerste tekenen van de lente en de warme zonnestralen van de zomer, maar wanneer de blaadjes beginnen te vallen begint mijn hartje sneller te kloppen! Ik ben namelijk dol op de donkere dagen! Want winter betekent één en al feestpret (Sint Maarten, Sinterklaas, kerst èn Oud & Nieuw) en de kans om ein-de-lijk te schaatsen. Het enige dat ik maar wens, is Let it Snow!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *