Deze nieuwe Netflix kerstfilms kun je zien in 2019

Kerstfilms bij Netflix 2019 - Let it snow

Twee jaar geleden spotte ik voor het eerst een Netflix kerstfilm: A Christmas Prince. Ik moet zeggen dat het even wennen was van de andere Netflix Originals die ik kende, aangezien die een bepaalde stijl en kwaliteit hebben en dit toch echt een romkom was. Maar toch vond ik het een vermakelijke film. Sinds die tijd is het bijna een traditie om een vervolg op die film te lanceren en dit jaar is dat A Christmas Prince: The Royal Baby.

Op Netflix vind je ‘m al: Christmas in the Wild. Nou ja, de aankondiging. ‘Nadat haar man haar heeft verlaten, gaat een elegante vrouw uit New York alleen op een Afrikaanse safari en vindt er een nieuw levensdoel.’ Sex and the City’s “Charlotte” Kristin Davis en Rob Lowe hebben de hoofdrollen in deze kerstfilm van Netflix. Kristin is geen groentje als het aankomt op kerstfilms: in 2016 had ze een rol in A Heavenly Christmas. Ik ben benieuwd! Christmas in the Wild staat live in de videotheek.

Met The Knight before Christmas zien we Vanessa Hudgens (na The Princess Switch) wederom in een Netflix kerstfilm. Het verhaal gaat om een middeleeuwse ridder die naar het heden wordt gestuurd. Daar ontmoet hij een middelbare schoollerares die niet meer geloofd in de liefde. Wat er gebeurt kunnen we bijna al raden maar dat maakt me helemaal niet uit. Ik ben vooral benieuwd wat deze film met kerst te maken heeft!

In maart kondigde Netflix een heuse kerstserie aan: Home for Christmas. Hij is gemaakt door en met Noren en ik ben erg benieuwd, zeker aangezien ik fan ben van Scandinavische series. Het gaat om hoe men je maar zielig vindt als je alleen bent met kerst. Gek wordt hoofdrolspeelster Johanne ervan, en daarom besluit ze dat ze binnen 24 dagen een partner wil vinden. ‘Hopelijk geeft het de kijken een feelgood-ervaring, iets om te lachen en, hopelijk, iets om over na te denken’, aldus de regisseur. Ik weet nog niet wanneer we hem kunnen zien maar ik hoop hem met lief te kijken! Je vindt Home for Christmas alvast hier in de videotheek.

Op het internet hoorde ik ook nog iets over A Boy Called Christmas. Het gaat om de verfilming van een boek over een jongen genaamd Nikolas die, hoe toepasselijk, is geboren op Kerstmis. Op een dag gaat hij op zoek naar zijn vader, een houthakker, die zelf weer op zoek is naar een zogenaamd elfendorp. Samen met een koppig rendier, Blitzen, en een huismuis gaat hij op zoek. Michiel Huisman is van de partij, daar word ik al blij van! Wanneer de film te streamen is, is niet bekend.

Author: José

Veel mensen kijken reikhalzend uit naar de eerste tekenen van de lente en de warme zonnestralen van de zomer, maar wanneer de blaadjes beginnen te vallen begint mijn hartje sneller te kloppen! Ik ben namelijk dol op de donkere dagen! Want winter betekent één en al feestpret (Sint Maarten, Sinterklaas, kerst èn Oud & Nieuw) en de kans om ein-de-lijk te schaatsen. Het enige dat ik maar wens, is Let it Snow!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *