Ge-ni-aal: bijna 20 jaar na de eerste film is Kevin weer ‘Home Alone’

Home Alone film vervolg remake - Let it Snow

Als ik een filmpje zie met een knipoog naar een kerstklassieker, dan ga ik zeker glimlachen. Toen er bijvoorbeeld een 15 minuten durend vervolg zag op Love Actually kreeg ik weer helemaal zin in die film. Kerst 2018 bracht Google een hommage aan kerstfilm Home Alone, die in 1990 zichzelf bewees als kerstfilm.

Misschien heb je hem niet gezien, aangezien hij niet op Nederlandse tv’s is verschenen. Maar ik vind het een prachtig voorbeeld hoe je als groot bedrijf commercie met nostalgie kunt combineren. Zonder teveel als reclamemens te klinken… hier is het – zij wat korte – vervolg op Home Alone:

Wat vindt jij? Maakt Google misbruik van dit stukje jeugdsentiment, of is het een slimme move?

Liefs, José

Foto: Mint Owl

Author: José

Veel mensen kijken reikhalzend uit naar de eerste tekenen van de lente en de warme zonnestralen van de zomer, maar wanneer de blaadjes beginnen te vallen begint mijn hartje sneller te kloppen! Ik ben namelijk dol op de donkere dagen! Want winter betekent één en al feestpret (Sint Maarten, Sinterklaas, kerst èn Oud & Nieuw) en de kans om ein-de-lijk te schaatsen. Het enige dat ik maar wens, is Let it Snow!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *