Jeej! Neflix heeft nog véél meer kerstfilms geüploaded

The Christmas Chronicals - Netflix kerstfilm - Let it snow

Een klein maandje geleden kon ik jullie al verblijden met een hele rits kerstfilms die je op Netflix vindt. Maar nu november op zijn einde loopt en het kerstseizoen bijna losbarst, heeft de streamingdienst nog véél meer kerstfilms geüploaded. Jeej, happy me! Dat betekent dat ik weer lekker kan bingen op kerstfilms (en jij ook). Ik heb er al weer een paar op mijn netvlies staan, en geef je een heel nieuw to-watch-lijstje. Oh ja, en hier check je het eerste artikel.

Christmas Wedding Planner: Als Kelly Rutherford (a.k.a. Lily van der Woodsen) mee doet aan een kerstfilm ben ik fan. En als het dan ook nog eens gaat om een weddingplanner die een kerstbruiloft plant, ben ik all in! Het einde mag dan misschien een beetje ongeloofwaardig zijn, maar hij is zeer vermakelijk.

The Princess Switch is een heerlijk Amerikaans. Al is het alleen al omdat het zich afspeelt in een zogenaamd Europees ministaatje genaamd Belgravia, wat, voor de oplettende kijker, een wijk in Londen is. En als er ook nog eens iets magisch in voorkomt, dan heb je bijna alle ingrediënten voor een traditionele kerstfilm. Let alleen niet op het Britse accent van Vanessa Hudgens…

The Christmas Chronicals is de eerste nieuwe kerstfilm die Netflix dit jaar heeft uitgegeven. En boy oh boy, you’re in for a lot of Christmas! In tegenstelling tot de andere zogenaamde foute kerstfilms is dit geen romcom, maar een echte familiefilm als je het mij vraagt. Misschien is het nu nog een beetje te vroeg voor zo’n heavy shizzle kerstfilm but I like it!

Een film die begint met muziek uit De Notenkraker, dan heb je al een 1-0 voorsprong bij me. En dat is precies hoe A Dogwalkers Christmas Tale begint. Verder heeft het alle ingrediënten die je mag verwachten van een kerstfilm: een ontluikende romance en de kerstgedachte. Niet het beste verhaal, maar zeker wel vermakelijk.

Hebben jullie vorig jaar ook zo genoten van A Christmas Prince? Het was volgens mij de eerste stap van Netflix in het maken van eigen kerstfilms, en dat was een verandering van de andere Netflix-producties. De onvervalste romkom met een kerstsausje was volgens mij wel de (not so) guilty pleasure van menig kerstliefhebster. En 30 november lanceerde de streamingdienst A Christmas Prince: The Royal Wedding.

Okay, ik ben erbij gelapt: ik heb al weer aardig wat kerstfilms gekeken. Maar naast deze films staan er nog een paar nieuw op Netflix:

  • 48 Christmas Wishes
  • A Russel Peter Christmas
  • Trailer Park Boys Live at the North Pole

Welke kerstfilms staan er op jouw playlist?

Liefs, José

Afbeelding: Netflix

Author: José

Veel mensen kijken reikhalzend uit naar de eerste tekenen van de lente en de warme zonnestralen van de zomer, maar wanneer de blaadjes beginnen te vallen begint mijn hartje sneller te kloppen! Ik ben namelijk dol op de donkere dagen! Want winter betekent één en al feestpret (Sint Maarten, Sinterklaas, kerst èn Oud & Nieuw) en de kans om ein-de-lijk te schaatsen. Het enige dat ik maar wens, is Let it Snow!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *