Echt de moeite waard: Winter Efteling

Winter Efteling - Let it Snow

Misschien wel één van de leukste manieren om in de kerstsfeer te komen vind ik toch wel de Winter Efteling. Sneeuw door het hele park, gezellige vuurkorven en carol koortjes maken het echt gezellig. Ik ben zelf al een aantal keer geweest en ik krijg er maar geen genoeg van! Okay, de grootste achtbanen zijn dan wel gesloten, maar ik ben zelf toch meer fan van het Sprookjesbos en Fata Morgana. En hoe vaak krijg je nou de kans om te langlaufen in Nederland en al helemaal in zo’n sprookjesachtige omgeving?! 

De kaartjes zijn wel wat aan de prijzige kant, zeker als je er nog eens een parkeerkaart erbij moet hebben. Kortingsacties zoals die van de Apie zijn zeker de moeite waard! En check ook altijd de website van de ANWB voor korting!

Winter Efteling

Winter Efteling
Kaatsheuvel
6 november 2014 t/m 1 februari 2015

Winter Efteling

Liefs, José

Foto’s: Marco Derksen en Martin Lewison via Flickr

Author: José

Veel mensen kijken reikhalzend uit naar de eerste tekenen van de lente en de warme zonnestralen van de zomer, maar wanneer de blaadjes beginnen te vallen begint mijn hartje sneller te kloppen! Ik ben namelijk dol op de donkere dagen! Want winter betekent één en al feestpret (Sint Maarten, Sinterklaas, kerst èn Oud & Nieuw) en de kans om ein-de-lijk te schaatsen. Het enige dat ik maar wens, is Let it Snow!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *