Deze nieuwe kerstfilm is opgenomen in de Efteling

Winter Efteling Expeditie Vos kerstfilm film - Let it Snow

Ik begon deze week al met wat goed nieuws: Hjem til Jul krijgt een vervolg. En nu kan ik al het tweede videonieuws brengen. Er komt namelijk een kerstfilm van Nederlandse bodem met de naam Expeditie Vos. En daarover weten is al het één en ander bekend.

Hoofdrolspeler in de film is Teun, een 11-jarige jongen. Zijn opa is pas overleden en heeft een speurtocht uitgezet om zo zijn sprookjesboek te vinden. Samen met zijn familie gaat de jongen op zoek naar het mysterieuze boek met de Efteling als decor.

In de video hieronder krijg je al een voorproefje van de film Expeditie Vos.

De film is Winter Efteling 2019 opgenomen. Ik hoef je natuurlijk niet uit te leggen hoe magisch die omgeving is, maar stel je voor: sprookjeshuizen en sneeuw. Tja, dan sta je als kerstfilm voor mij al 1-0 voor.

Bekende namen in deze familiekerstfilm zijn Anna Drijver, Fockeline Ouwerkerk, Edo Brunner, Frederik Brom en Peter Faber. Ook Raymonde de Kuyper (Roos uit Villa Achterwerk), Randy Fokke (supermarktmanager Ilse), Ralph Moerman (The Voice Kids) en Lucilla Bellinga (YouTube-familie De Bellinga’s) kun je kennen van tv of films. Met de hoofdrol voor Levi Otto (Teun) en rollen van Ruurt de Maesschalck en Fien Lindenhovius is de cast compleet.

Wanneer kunnen de Expeditie Vos zien? De Efteling weet te melden dat de premièredatum 16 december is. Ik ben benieuwd!

Welke film kijk jij traditioneel rond kerst?

Liefs, José

Hoofdfoto: Eliedion

Author: José

Veel mensen kijken reikhalzend uit naar de eerste tekenen van de lente en de warme zonnestralen van de zomer, maar wanneer de blaadjes beginnen te vallen begint mijn hartje sneller te kloppen! Ik ben namelijk dol op de donkere dagen! Want winter betekent één en al feestpret (Sint Maarten, Sinterklaas, kerst èn Oud & Nieuw) en de kans om ein-de-lijk te schaatsen. Het enige dat ik maar wens, is Let it Snow!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *