Echt waar! Netflix maakt een remake van Hjem til Jul (Home for Christmas)

Netflix maakt in 2022 een nieuwe versie van Noorse kerstserie Hjem til Yul - Home for Christmas onder de naam Odio il Natale - I hate You

Als je me al eventjes volgt, dan weet je dat ik dol ben op de Netlfix-serie Hjem til Jul (Home for Christmas). Twee seizoenen lang zat ik aan de buis gekluisterd en ik was ontzettend teleurgesteld dat er geen seizoen 3 kwam. Maar: er is toch goed nieuws! Want Netlfix brengt een nieuwe versie uit.

Odio il Natale heet de film en de titel geeft het al weg: dit is een Italiaanse remake. De Engelse titel is I hate Christmas en die snap ik nog niet helemaal. Waar we hebben gesmuld van in totaal 16 afleveringen, krijgen we nu een film.

Heb je het origineel gemist? Even een samenvatting: een vrouw zegt tegen haar ouders dat ze een vriendje heeft, en nu moet ze er snel eentje opsnorren.

Wanneer is de Italiaanse versie van Hjem til Jul te zien? Dat weet ik nog niet, maar zodra ik een datum heb laat ik dat natuurlijk weten. Zet maar alvast een herinnering aan!

Ik zeg het niet vaak, maar OMG! Ik ben zóoo benieuwd. Ga jij hem kijken of lijkt het je toch niets?

Liefs, José

Foto en bron: Netflix

Author: José

Veel mensen kijken reikhalzend uit naar de eerste tekenen van de lente en de warme zonnestralen van de zomer, maar wanneer de blaadjes beginnen te vallen begint mijn hartje sneller te kloppen! Ik ben namelijk dol op de donkere dagen! Want winter betekent één en al feestpret (Sint Maarten, Sinterklaas, kerst èn Oud & Nieuw) en de kans om ein-de-lijk te schaatsen. Het enige dat ik maar wens, is Let it Snow!

2 Replies to “Echt waar! Netflix maakt een remake van Hjem til Jul (Home for Christmas)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *