Haal de herfst in huis met deze geurkaars van JOIK

JOIK Spiced Cranberry winter Christmas herfst autumn kaars candle staand - Let it snow

Veel mensen nog in zomerstemming zitten, I know. Maar op 21 september begint voor mij toch écht de herfst. En hoe kom je beter in een nieuwe stemming? Met een fijne geurkaars! Ik bestelde van JOIK de kaars in de geur Spiced Cranberry.

Ik moet toegeven: ik ben een beetje een noob als het aankomt op geurkaarsen. De laatste tijd merk ik dat geur echt iets kan toevoegen aan de beleving. Na een beetje research – voor een artikel dat later deze herfst verschijnt – bestelde ik deze geurkaars. Spiced Cranberry lijkt me perfect voor de herfst én de winter.

Je kunt verder lezen onder de foto.

JOIK Spiced Cranberry winter Christmas herfst autumn kaars candle staand - Let it snow

De kaars was nog niet uitgepakt en ik kon hem al ruiken. Wat zoeter en zwaarder dan ik gewend ben, maar passend bij mijn state of mind. Bij onze lokale bloemist pikte ik een een witte minipompoen en een schijf van een berkenboom op: perfect voor een klein stilleven op onze salontafel.

Hij brandt mooi en ik was blij om te werken dat de geur voor mij niet te heftig is. Je moet wel houden van zo’n zwaardere geur;hou je meer van frisse geuren zoals linnen dan is dit niet de kaars voor jou.

Nog een paar details. De kaars is gemaakt van sojawas en niet getest op dieren: daardoor ook perfect voor vegans. JOIK geeft aan dat de kaars zo zacht is, dat je hem kunt gebruiken als massageolie. De kaars brandt ongeveer 30 uur. Je koopt hem simpel op bol.com.

Liefs, José

Foto’s: LIS

Dit artikel bevat affiliate links. Dat betekent dat ik een kleine vergoeding krijg voor iets dat je bestelt. Voel je vooral niet verplicht; jou kost het niets extra’s, maar het zorgt ervoor dat ik Let it Snow draaiende kan houden. Win-win dus!

Author: José

Veel mensen kijken reikhalzend uit naar de eerste tekenen van de lente en de warme zonnestralen van de zomer, maar wanneer de blaadjes beginnen te vallen begint mijn hartje sneller te kloppen! Ik ben namelijk dol op de donkere dagen! Want winter betekent één en al feestpret (Sint Maarten, Sinterklaas, kerst èn Oud & Nieuw) en de kans om ein-de-lijk te schaatsen. Het enige dat ik maar wens, is Let it Snow!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *