Smells like Christmas spirit: met deze geurkaarsen breng je nu al kerst in huis!

Sojawas kaars kerstkaars - Atelier Warm Vanille Kaneel

De geur van oma’s Eau de Cologne, het bos waar je vroeger altijd wandelde of misschien wel de lipstick van je moeder: ons geheugen wordt enorm geprikkeld door geuren. Voor mij is een geurkaars de perfecte manier om een bepaalde mood te creëren en daarom deel ik vandaag met jullie kerstgeurkaarsen van de mooiste geurkaarsbedrijven!

Alleen al van de naam van dit kaarsenbedrijf krijg ik al een fijn gevoel! John en Marjolein van Atelier Warm verkopen handgemaakte kaarsen in geuren die ik het liefst overal neerzet: Apple Pie, Autumn Forest, Vanille Kaneel en Amber & Dennen. Ze laten zich inspireren door de Loonse en Drunense Duinen waar ze om de hoek wonen en ik ben helemaal fan van dit merk.

Sojawas kaars kerstkaars - Atelier Warm Amber & Dennen en Autumn Forest Sojawas kaars kerstkaars - Atelier Warm Vanille KaneelBen je op zoek naar de perfecte kerstkaars, maar weet je niet welke geur je het liefst wilt? Of zoek je een navulling voor een mooi kaarsenpotje? Brandt denkt met jou mee. Zo hebben ze van de supermooie handgemaakte kerstkaarsen – in de geuren Ceder & Kruidnagel en Sinaasappel, Dennen & Amber – ook nog eens een klein theelichtformaat zonder aluminium bakje. Ben je benieuwd naar de diverse geuren, bestel dan een sampleset met twee, drie of vier geuren naar keuze.

Kerstkaars winter kaars soja dennen en amber - Brandt kaarsen

Brandt Ceder & Kruidnagel sojawas kaars kerstkaars

Per toeval kwam ik de geurkaars Spiced cranberry van JOIK, een wellnessmerk uit Estland. En natuurlijk wilde ik weten: welke kerstkaarsen heeft dit mooie merk? Nou aardig wat, dat bleek, en allemaal met namen die ontzettend winters aandoen: Oh christmas tree, Mandarin, Vanille et Noisette, Gingerbread, Apple glögg, Hot chocolate, Cinnamon bun, Caramel & Coffee en Crème Brûlée. Jummie, je zou bijna vergeten dat het geen toetjes maar kaarsen zijn! Lees hier mijn review van Spiced craberry van JOIK.

JOIK Spiced Cranberry winter Christmas herfst autumn kaars candle middel - Let it snow

Isle of Skye Candle Company is een prachtig bedrijf van het prachtige Schotse eiland Skye. Ik was verbaasd door hoeveel kaarsen ze hebben die prachtig zijn voor de kerst. Een voor de hand liggende kerstkaars is Winter Warmer, maar ook Pimento & Cranberries, Spruce & Fir, Cinnamon en Scots Pine lijken met perfect voor de kerstperiode.

Wat is jouw favoriete kerstkaars?

Liefs, José

Foto’s: Atelier Warm, Brandt Kaarsen, Let it Snow

Author: José

Veel mensen kijken reikhalzend uit naar de eerste tekenen van de lente en de warme zonnestralen van de zomer, maar wanneer de blaadjes beginnen te vallen begint mijn hartje sneller te kloppen! Ik ben namelijk dol op de donkere dagen! Want winter betekent één en al feestpret (Sint Maarten, Sinterklaas, kerst èn Oud & Nieuw) en de kans om ein-de-lijk te schaatsen. Het enige dat ik maar wens, is Let it Snow!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *