Hartverwarmende video: kindjes geven familielid een kado

Kinderen. Sinds ik zelf moeder ben geworden (nu zo’n anderhalf jaar geleden) heb ik een zwakke plek gekregen voor deze kleine aapjes. Filmpjes met die rakkers, daar heb je me mee hoor. Dus ik kon het niet laten om dit hartverwarmende filmpje met jullie te delen. Ik zal er niet al te veel over vertellen, want het is leuk om je te laten verrassen. 

Ah, smelt je niet gewoon? Hoop je stiekem ook niet dat die kleintjes voor jou zouden kiezen? Laten we hopen dat we die kerstgedachte vast kunnen houden!

Liefs, José

Foto: Kari Shea x Let it Snow

Author: José

Veel mensen kijken reikhalzend uit naar de eerste tekenen van de lente en de warme zonnestralen van de zomer, maar wanneer de blaadjes beginnen te vallen begint mijn hartje sneller te kloppen! Ik ben namelijk dol op de donkere dagen! Want winter betekent één en al feestpret (Sint Maarten, Sinterklaas, kerst èn Oud & Nieuw) en de kans om ein-de-lijk te schaatsen. Het enige dat ik maar wens, is Let it Snow!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *