Tip: aan deze kerstcadeaus heb je écht wat

Kerstcadeau tips kerstpyjama HEMA - Let it Snow

De dag na pakjesavond en kerst worden tweedehandsplatforen zoals Marktplaats overspoeld met ongewilde cadeautjes. Zonde, toch? Daarom tip ik je vandaag kerstcadeaus waar de ontvanger écht wat aan heeft en die zowel praktisch als leuk zijn.

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik kan niet zonder een kruik! Slapen met koude voeten lukt me gewoon echt niet. Een kruik is dé manier om je lekker voor te bereiden op de avond of om menstruatiekrampen te verlichten. Ga nét een stapje verder en kies voor een exemplaar met een mooie kruikzak, zoals dit kerstige exemplaar bij Bol.com, of kies er eentje die past bij het interieur.

Met een kaars breng je letterlijk sfeer in huis. Als kerstcadeautje is het tof om eens een wat meer luxe exemplaar te geven dan de doorsnee kaars van de discounter. Ik ben echt fan van kaarsen met een winters of kerstig thema, zoals die van JOIK of Atelier Warm.

JOIK Spiced Cranberry winter Christmas herfst autumn kaars candle - Let it snow

Atelier Warm Jingle Bells kerstkaars sojawas

Eén van de fijnste dingen kerstcadeaus die ik eens kreeg, was een cadeaubon waarmee ik een luxe shampoo en conditioner kocht. En sinds die tijd is mijn haar echt een stuk opgeknapt. Geef een geliefde of vriendin een mooi kapsel cadeau in de vorm van een mooie shampoo, conditioner of haarmasker of -olie, of misschien wel een accessoire zoals een houten borstel of kam.

Iets wat je misschien wel dagelijks in je handen hebt, is een portemonnee. Dat betekent dat ‘ie op een gegeven moment wel toe is aan vervanging. Tijd om een praktisch én mooi exemplaar te geven! Dit jaar geef ik een mooie portemonnee aan mijn lief en eerlijk gezegd was dat de inspiratie voor dit artikel. Je scoort ze onder andere bij HEMA.

Zijn we niet allemaal meer gaan lezen in 2020? Met een boek geef je zoveel meer cadeau dan alleen een een stapel papier met letters erop: je geeft iemand een tien minuten, een uurtje of een heel weekend ontsnappen aan de realiteit cadeau. Op LIS heb ik al wat boeken besproken, zoals The Little Book of Hygge en Smûk.

Kerstcadeau tip kerst 2020 - The Little Book of Hygge review - Let it snow

Kerstcadeau tip kerst 2020 - Wimke Tolsma - Smuk - Geluk zit in een klein noordelijk hoekje - Let it snowWat krijg jij het liefst voor kerst? En wat is het meest succesvolle kerstcadeau dat je hebt geven? Ik ontvang graag inspiratie van jou!

Liefs, José

Foto’s: LIS

Dit artikel bevat affiliate links. Dat betekent dat ik een kleine vergoeding krijg voor iets dat je bestelt. Voel je vooral niet verplicht; jou kost het niets extra’s, maar het zorgt ervoor dat ik Let it Snow draaiende kan houden. Win-win dus!

Author: José

Veel mensen kijken reikhalzend uit naar de eerste tekenen van de lente en de warme zonnestralen van de zomer, maar wanneer de blaadjes beginnen te vallen begint mijn hartje sneller te kloppen! Ik ben namelijk dol op de donkere dagen! Want winter betekent één en al feestpret (Sint Maarten, Sinterklaas, kerst èn Oud & Nieuw) en de kans om ein-de-lijk te schaatsen. Het enige dat ik maar wens, is Let it Snow!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *