Deze hartverwarmende kerstreclames wil je niet missen!

Posten Christmas advert kerst reclame commercial hartverwarmend - When Harry Met Santa

It’s the most wonderfull time of the year! Dat vind niet alleen ik, maar ook (inter)nationale bedrijven – van supermarkten tot postbedrijven. Ook in 2021 verwarmen ze onze harten met hun reclames. Sommige zijn zelfs complete minifilms! Ik zet ze voor je op een rij.

Bol.com

Albert Heijn

Posten (Denemarken)

PLUS

ALDI

John Lewis & Waitrose (Verenigd Koninkrijk)

Etos

John Lewis (Verenigd Koninkrijk)

Erste (Duitsland)

ALDI (Verenigd Koninkrijk)

Boots (Verenigd Koninkrijk)

Ik moet toegeven dat ik wel wat traantjes heb weggepinkt hoor! Welke reclame vind jij het mooist?

Liefs, José

Hoofdfoto: still Posten via YouTube

Author: José

Veel mensen kijken reikhalzend uit naar de eerste tekenen van de lente en de warme zonnestralen van de zomer, maar wanneer de blaadjes beginnen te vallen begint mijn hartje sneller te kloppen! Ik ben namelijk dol op de donkere dagen! Want winter betekent één en al feestpret (Sint Maarten, Sinterklaas, kerst èn Oud & Nieuw) en de kans om ein-de-lijk te schaatsen. Het enige dat ik maar wens, is Let it Snow!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *