VIDEO: bekentenissen van een kerstverslaafde (tot nu toe gekocht)

Let it Snow kerstblog kerst 2020 cadeautips

Zal het de korter wordende dagen zijn? Is het de intredende kou? Ik weet niet wat het is, maar ik ben toe aan kerst zeg! De afgelopen tijd verzamelde ik het één en ander aan kerstspullen en vandaag deel ik in een video wat dat is. En geen zorgen: je raakt er niet meteen kerstmoe van!

Heb je niet helemaal opgelet, dan heb ik hier op een rij gezet wat ik heb gekocht met een linkje naar de bijbehorende webshops:

Heb jij al wat kerstspulletjes gekocht, of wacht je “netjes” totdat de Sint weer op zijn retour is? Ik ben erg benieuwd hoe jij uitkijkt naar de kerst!

Liefs, José

Foto: LIS

Dit artikel bevat affiliate links. Dat betekent dat ik een kleine vergoeding krijg voor iets dat je bestelt. Voel je vooral niet verplicht; jou kost het niets extra’s, maar het zorgt ervoor dat ik Let it Snow draaiende kan houden. Win-win dus!

Author: José

Veel mensen kijken reikhalzend uit naar de eerste tekenen van de lente en de warme zonnestralen van de zomer, maar wanneer de blaadjes beginnen te vallen begint mijn hartje sneller te kloppen! Ik ben namelijk dol op de donkere dagen! Want winter betekent één en al feestpret (Sint Maarten, Sinterklaas, kerst èn Oud & Nieuw) en de kans om ein-de-lijk te schaatsen. Het enige dat ik maar wens, is Let it Snow!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *