Tof: RTL komt met een superkerstig tv-programma!

Kerstdorp show RTL miniatuurdorp - Happy Little Christmas

Vandaag zag ik het voorbijkomen op Insta en televisie: RTL komt met een show over kerstdorpjes! Mijn hart maakte een klein sprongetje: elk jaar geniet ik (met ons gezin) van de prachtige minidorpjes in de tuinwinkels. En deze kerst komt er dus een televisieprogramma over mensen die dit zo prachtig kunnen bouwen. Jeej!

Mijn fascinatie met mini kerstdorpen begon een aantal jaar geleden, toen ik voor mijn verjaardag (in januari) van mijn moeder een doos kreeg. Erin bleken een paar kerkjes, huizen en zelfs een wit doek om “sneeuw” te maken te zitten: een waar kerstdorp. Iemand uit haar kerk deed de spulletjes weg en ze dacht er mij als kerstgek – terecht – plezier mee te doen. Sinds die tijd gaf lief me ook nog een paar gebouwtjes cadeau. Ik kan je zeggen: je hebt geen televisie nodig als er lichtjes flikkeren en een treintje rondrijdt.

Veel is er nog niet bekend over dit televisieprogramma, behalve dat het nu Merry Little Christmas heet en Martijn Krabbé het zal presenteren.. De makers zoeken nu fanaten die de prachtigste kerstdorpjes weten te maken. Ik zit in ieder geval klaar voor een dosis inspiratie voor onze eigen kersthuisjes, en kan niet wachten om met onze kleuter aan het bouwen te gaan!

Sta je te trappelen om jouw bouwskills te laten zien? Je kunt je nu opgeven via de website van RTL. Het televisieprogramma zie je op 16 en 23 december, op welke zender is nog niet bekend.

Liefs, José

Foto: Guillaume Bourdages

Author: José

Veel mensen kijken reikhalzend uit naar de eerste tekenen van de lente en de warme zonnestralen van de zomer, maar wanneer de blaadjes beginnen te vallen begint mijn hartje sneller te kloppen! Ik ben namelijk dol op de donkere dagen! Want winter betekent één en al feestpret (Sint Maarten, Sinterklaas, kerst èn Oud & Nieuw) en de kans om ein-de-lijk te schaatsen. Het enige dat ik maar wens, is Let it Snow!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *