Op je playlist: deze klassieke kerstfilms kijk je op Netflix

Klassieke kerstfilms Netflix The Polar Express

Elk jaar kijk ik uit naar de nieuwe kerstfilms die uitkomen, en maak ik daarover een blogje. Maar traditiegek die ik ben, kan ik niet zonder de golden oldies. En het fijne is: daarvoor hoeft je dvd-kast niet uit te puilen! Deze klassieke kerstfilms kijk je gewoon op Netflix.

The Holiday

Hier vind je The Holiday op Netflix.

How The Grinch stole Christmas

Hier vind je The Grinch op Netflix.

Bridget Jones’ Baby

Hier vind je Bridget Jones’ Baby op Netflix.

Love Actually

Hier vind je Love Actually op Netflix.

The Polar Express

Hier vind je The Polar Express op Netflix.

Elf

Hier vind je Elf op Netflix.

Wat is voor jou de meest iconische kerstfilm? Welke kijk je elk jaar en welke mis jij nog op Netflix?

Liefs, José

Foto: Adam Chang

Author: José

Veel mensen kijken reikhalzend uit naar de eerste tekenen van de lente en de warme zonnestralen van de zomer, maar wanneer de blaadjes beginnen te vallen begint mijn hartje sneller te kloppen! Ik ben namelijk dol op de donkere dagen! Want winter betekent één en al feestpret (Sint Maarten, Sinterklaas, kerst èn Oud & Nieuw) en de kans om ein-de-lijk te schaatsen. Het enige dat ik maar wens, is Let it Snow!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *